AKTUELNO

Nove nesuglasice između njih tri.

Odnos Zerine Hećo i Marije i Miljane Kulić od početka samog rijalitija "Zadruge 2" je veoma komplikovan. Ove tri zadrugarke se redovno svađaju, a voditelj i novinar najbržeg portala u Srbiji, portala Pink. rs, Darko Tanasijević je tokom pitanja novinara postavio Zerini pitanje šta smatra da je koren njihovih nesporazuma.

Foto: TvPink Printscreen

Primetno je da te Miljana i Marija te stalno napadaju. Šta je razlog zbog kog si ti njima trn u oku? Da li su one ljubomorne na tvoju lepotu ili vezu sa Banetom? Da li su to potencijalni razlozi zbog kojih Miljana i Marija komentarišu u negativnom kontekstu - glasilo je Darkovo pitanje.
Taj konflikt je počeo ovde za stolom kada sam ja rekla da Mariji nije na mestu da komentariše da su devojke vulgarne, ovakve, onakve, kad joj se ćerka oblači slobodnije. Nije mi jasno kako majka tri ćerke može da komentariše odvratno druge devojke. Ne razmišljam u tom smeru da je neko ljubomoran na mene, zbog fizičkog izgleda - prokomentarisala je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da to nije tačno da smo mi ljubomorne na njenu vezu sa Banetom, ja samo ne volim folirante. Ono što sam mislila o njihovoj vezi, ja sam rekla i to je njih zabolelo. Tako da je taj konflikt počeo tada. Ona je folirant u rijalitiju. Ili radi pametno i iskoristi ovog tupsona, da mu uzme i njegove pare. Ovaj će izvisiti kao neka budala. Ja sam njoj rekla da ne priča da ga voli, jer ja smatram da ga ne voli - prokomentarisala je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Da li smatraš da je Zerina lepša od tebe, pa ti to stvara nesigurnost? - upitao je Darko Miljanu.
Za mene je bizarno da se na takav način vređaju. Ja neću ćutati kada me neko drugi provocira. Kada je ona uvredila mene kako se oblačim, ja sam joj rekla da pogleda sebe i da je ona krava muzara. Mislim da je ona ljubomorna na mene jer sam joj konkurencija - prokomentarisala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Dok Cobe UPORNO NEGIRA SVOJE EMOCIJE prema Marijani, ona mu se SUPROTSTAVILA, pa priznala: ZALJUBLJENI SMO JEDNO U DRUGO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'