AKTUELNO

Povodom ovoga oglasile su se i Kija i Sara.

Subotom uveče stanari Bele kuće odgovaraju na pitanja novinara. A ono što je obeležilo prethodnu nedelju jeste sukob Kristine Kockar i Mace Diskecije. Naime, starleta je uvredila Kiju da neće rađati zbog operacije koju je imala.

Povodom ovoga novinari su uputili Maci pitanje da li shvata težinu reči koje je izgovorila, a potom je i Kija kao glavni akter ove priče prokomentarisala situaciju.

Ja smatram da jeste na mestu i ja imam emociju. Provociraju me sa svih strana. Neka ona meni kaže zašto želi da me udari. To može na više načina da se protumači, a ona je to tako shvatila zato što je zla i pokvarena i gaji mržnju prema meni. Za mene napadanje u čoporu... Ne opravdavam to nasilje. Zašto želi da me udari. Svesna sam šta sam rekla, ne mogu da se kajem šta god sam uradila u Zadruzi, sve sam uradila vrlo svesno - odgovorila je Maca.

Foto: Printscreen Youtube

Da mene neko kune da neću moći da rađam decu, to može zla osoba da izgovori. Ja sam njoj nebitna. Čak i kad mi je rekla da pušim k... Ja sam rekla da sam imala traumatičnu situaciju, ali nikad nisam rekla da neću imati porodicu. Ona se vadila kao da sam ja to rekla - pričala je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da je prilikom ove svađe Sara Reljić stala u odbranu Kockareve, jer je bila u identičnoj situaciji kao i ona, pa je saosećala sa njom, ona je iznela mišljenje ovoj situaciji.

Ja sam kroz mnogobrojne osude prošla zbog Mace, ne znam zašto bih se odjednom sada posvađala sa njom. Bila bih licemerna da joj to nisam rekla tada zato što sam ja tu istu operaciju imala. Ja sam branila sebe. Tada me je nazvala ku*vom. Ja sam završila svaku komunikaciju sa njom. Eto ja sam ku*va zbog iste operacije koju je Kija imala - ispričala je Sara svoje mišljenje.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NEĆE DA MI KAŽE, A IMA NEŠTO PROTIV MENE: Sanja ZGROŽENA zbog Andrijaninog ponašanja, Mina je podržala: SHVATIĆE KOLIKO NIJE VREDAN! (VIDEO)

Bora Santana je takođe često ulazio sa njom u rasprave, pa je i on prokomentarisao šta misli o svojoj cimerki. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'