AKTUELNO

Posle sastanka ukućani su promenili svoj odnos.

Zbog Andrijane Radonjić i Nemanje Đerića Đeksona u toku dana digla se velika prašina nakon pisma koje je poslao Veliki šef, a koji ih je uputio na to da svako od takmičara iskaže svoje mišljenje o njihovom odnosu, koji je, prema nekima, lažan.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov stav koji su izneli za stolom izazvao je burne reakcije pojedinih ukućana, a Đeksona je toliko dotukla tema o moralu njegove devojke da je pre svih izašao iz Bele kuće, jer nije želeo da sluša o tome. On je zbog toga ceo dan bio utučen, a onda mu je Andrijana prišla kako bi porazgovarala sa njim o svemu.

Hoću da kažem da ovi ljudi ovde nisu normalni! Neću da budem diskvalifikovan, ali došlo mi je da iznabadam mnogo njih ovde. Neću da se tvoj moral dovodi u pitanje zbog mene! - bio je ljut Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da slušam te priče uopšte, nisi u pravu! Neću da te smaram kad ti je loše, a ti sedi ovde sam. Tripuješ se mnogo, ovo ne može da utiče na nas, utiče samo na mene! Ti umesto da dođeš i da budeš uz mene, ti praviš haos od toga. Preko glave mi je svega, to da je meni u životu dobro i muka mi je od tog foliranja - rekla je Andrijana
Samo kad ti je do jaja ti ćeš da me zagrliš, osetim vajb kao da nisi tu... - rekao je Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Toliko sam bila smorena da nisam ništa ni primetila...treba mi vremena da svarim ovo! Nisam rijaliti igrač, boli me du*e šta misle i Mića i Dragica! - pravdala se Andrijana.

Ukućani su dugo prepirali zbog mišljenja drugih, a onda su se najemotivnije zagrlili. Detaljno o ovom razgovoru možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'