AKTUELNO

Ukućani su očekivali da će im najbliži čestitati praznik.

Svi takmičari najpopularnijeg rijalitija ,,Zadruge" proslavili su Uskrs u krugu Bele kuće. Međutim, kako je Veliki šef imao razumevanja za sve kojima je porodica u tim trenucima najviše nedostajala, oni su u toku večeri dobili video - poruke koje su ih veoma raznežile i iznenadile.

Andrijana Radonjić i njen otac Duško Radonjić doživeli su šok kada su na tv ekranu ugledali samo njihovog kuma iz Čačka. On im je tom prilikom čestitao praznike, a onda je rekao nešto što je iznerviralo ukućanku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On im je preneo da joj porodica poručuje da se vrati na stari put, što je aludiralo na to da im se njena promena nimalo nije svidela, naročito zbog toga što je započela ljubavnu romansu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Očekivala sam brata ili sestru, ali kako god. Znam da oni znaju da ja radim sve kako ja mislim da treba, smatram da ništa loše nisam uradila i to je to, pozdravljam ih ovim putem.Verovatno se odnosi na naš odnos jer, nemam pojma...u svakom slučaju nisam ja na dugme da bih se vratila na mesec ili 15 dana. Hvala sestri na savetima i podršci, ja smatram da ništa loše nisam uradila. Ne obazirem se na to iskreno i to je to  - rekla je Andrijana.

Đeksonu je bilo veoma neprijatno zbog tih komentara, ali je ipak ustao da prokomentariše ovu situaciju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisam kompetentan da komentarišem porodicu. Ne mogu da vratim vreme unazad, svestan sam svoje reputacije đekson

BIlo je vidno da je Duško bio pomalo iznenađen svime što je njegov kum rekao, pa je obrazložio zbog čega je sve te reči izgovorio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Želim da se zahvalim kumu na pozdravima. Što se tiče poruka Marijana je zrela devojka i predstavnik porodice na pravi način s tim što u ovom trenutku ne kapira neke stvari pa je drugačije shvatila. Marko ne sekiraj se ništa sve će biti dobro, a kad izađemo preispitaćemo tvoje relacije - bio je nasmejan Duško.

Andrijanu je mnogo povredilo sve što je u tom trenutku čula o sebi, pa se na trenutak izolovala od svih i otišla u kupatilo, a Zorica Marković i njen otac su odmah krenuli za njom.

Ta promena je sve iznenadila ali ne znam zašto sve to toliko utiče na tebe. Ima tu svega ljubavi, ima i ljubomore i samo sledi svoja osećanja, a šta treba da radiš, da stojiš kao kaluđerica? - bila je iskrena Zorica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On se prema meni ophodi sa maksimalnim poštovanjem. Ja sam na njenoj strani, boli me ku*ac za sve na ovom svetu - rekao je za kraj Duško.

Detaljno o ovome možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'