AKTUELNO

Mlada Splićanka je objasnila zbog čega ne voli da gleda svoje nastupe.

Dvanaestogodišnja Emma Uvalić iz Splita predstavila se milionskom auditorijumu kroz učešće u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", a ovog petka u drugoj emisiji šestog kruga otpevaće pesmu Nine Badrić "Dat će nam Bog".

Nakon učešća u hrvatskoj verziji ovog šou programa, "Zvijezdice", Emma je odlučila da okuša sreću i u "Pinkovim zvezdicama".

Ovo takmičenje za mene predstavlja način da pokažem šta znam, ali predstavlja druženje sa ostalim učesnicima - kaže Emma na samom početku.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Od mnogo lepih trenutaka koji su joj se dogodili otkako je učesnica ovog šou programa, Emma izdvaja dva najbolja.

Imam dva najlepša momenta. Prvi mi je kada se družimo svi tokom snimanja, a drugi je kada izađem na scenu - otkriva Emma.

Ova talentovana Splićanka je oduševljena time što sada imaju i podršku plesača u svojim nastupima.

Mnogo je lepše kada su plesači sa nama na bini, sve je spektakularno. Drugačiji je utisak kada nas gleda publika. Iskreno, ja najviše obraćam pažnju na pevanje, a taj scenski nastup i pokret dođe spontano - objašnjava Emma.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Za razliku od ostalih tamičara, Emma ne voli da gleda svoje nastupe.

Inače ne volim baš da gledam sebe na televiziji ili na Jutjubu, jer uvek nađem greške. Naravno, pogledam kako bih analizirala nastup, uvidela šta je bilo dobro, a šta ne, ali ne volim da gledam svoje nastupe - kaže ova devojčica.

Emma ima veliku podršku svojih prijatelja, porodice i sugrađana u nameri da dođe do samog kraja ovog takmičenja.

Svi su zadivljeni, trude se da mi svojim komentarima pomognu. Moja okolina se, kao i ja, nada da ću stići do kraja u 'Pinkovim zvezdicama'. Sve u svemu, komentari su super - rekla je Emma za kraj.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Pored njenog, videćete još trinaest spektakularnih nastupa, zato ne propustite vaš omiljeni šou program "Pinkove zvezdice" u petak 30. marta od 21:45h samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Emma Uvalić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'