AKTUELNO

Teodori je ovo drugi put da učestvuje u ovom šou programu, zbog čega je veoma srećna.

Nastup sjajne Teodore Marković gledaoci će imati priliku da vide u prvoj emisiji šestog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", kada će izvesti Rijaninu pesmu "Love on the Brain".

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ovo je drugi put da Teodora učestvuje u šou programu "Pinkove zvezdice", zbog čega je veoma srećna.

'Pinkove zvezdice' za mene predstavljaju uživanje, zabavu i pre svega jedno veliko druženje - rekla je Teodora na samom početku razgovora.

Talentovana četrnaestogodišnjakinja obožava scenu, a sada nam je otkrila koji trenutak je za nju bio najlepši do sada.

Najlepši momenat za mene u ovom takmičenju je kada su nam se na sceni pridružili plesači, jer je sve zanimljivije i zabavnije i izuzetno mi je drago što upotpunjuju naš nastup - rekla je Teodora.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Kroz dosadašnjih pet krugova gledaoci su imali priliku da vide koliko je Teodora napredovala ne samo u pevanju, već i u ponašanju na sceni.

Kada se spremam za nastup vodim računa o svemu. I o pevanju, scenskom pokretu, garderobi... Sve je bitno - objašnjava ova devojčica iz Vlasotinca.

Iako je već navikla da sebe gleda na televiziji, Teodora kaže da pred svaku emisiju oseća uzbuđenje.

Pošto je ovo drugi put da sam se prijavila za 'Pinkove zvezdice', više mi nije neobično kada vidim sebe na televiziji, nekako sam navikla. Ali osećam uzbuđenje kad dođe petak i kada počne emisija - kaže Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Za kraj smo Teodoru pitali šta njena porodica i prijatelji misle o njenom ovogodišnjem učešću u "Pinkovim zvezdicama".

Svi iz moje okoline su ponosni na mene, podržavaju me tokom takmičenja. Stvarno su svi uz mene na ovom putovanju - rekla je Teodora.

Ne propustite Teodorin, ali i nastupe još trinaestoro talentovane dece u prvoj emisiji šestog kruga "Pinkovih zvezdica" u petak 23. marta od 21:45h samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Teodora Marković

'