AKTUELNO

Iako je dobijala pozitivne komentare, Isidora se uvek trudi da nadmaši sebe.

Isidora Begović, četrnaestogodišnja devojčica iz Banja Luke osvojila je region svojim moćnim pop vokalom, a u šestom krugu "Pinkovih zvezdica" predstaviće se duetskom pesmom Viktorije i Dina Dvornika, "Od Splita do Beograda".

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ona je zadovoljna svojim dosadašnjim napretkom u takmičenju i srećna je što je dobila priliku da se takmiči u najgledanijem šou programu.

Pinkove zvezdice su za mene nešto fenomenalno, kada sam odlučila da se prijavim, bila sam sigurna da želim da se pojavim u ovom takmičenju. Moj utisak o svemu ovome je sjajan - rekla je Isidora.

Ona kao najlepše trenutke izdvaja druženje sa ostalim takmičarima i to za nju predstavlja nešto najbolje u "Pinkovim zvezdicama".

Mislim da je za mene druženje nešto najlepše u ovom šou programu, to što smo se svi upoznali. Mi zaista mnogo vremena provodimo zajedno i delimo bukvalno sve. To je definitivno ono najlepše u Pinkovim zvezdicama - kaže ova Banjalučanka.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako smatra da je ceo nastup bitan, Isidora se definitivno najviše koncentriše na pevanje.

Obraćam pažnju na ceo nastup, i na koreografiju. Ja sam sebe pronašla u pop muzici, pa se trudim da sve bude bolje, energičnije, i u tome mnogo pomaže to što imamo plesače. Naravno, iznad svega obraćam pažnju na pevanje koje mora da bude odlično - objašnjava ova talentovana devojčica.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Uprkos tome što je do sada dobijala pozitivne komentara, Isidora je sama sebi najveći kritičar.

Kada gledam sebe na televiziji uvek očekujem više. Veoma sam samokritična i imam veća očekivanja od sebe i svog nastupa - kaže Isidora.

Za kraj je sa nama podelila šta njena okolina, porodica i prijatelji misle o njenom učešću u "Pinkovim zvezdicama".

Uglavnom me svi hvale, kažu da sam fantastična i da je sve super. Nadam se da će tako i da ostane, da ću ispuniti njihova, a pre svega svoja očekivanja - rekla je Isidora.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Pored nje, videćete još trinaestoro fenomenalnih nastupa, zato ne propustite vaše omiljeno dečije muzičko takmičenja "Pinkove zvezdice" u petak 30. marta od 21:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Isidora Begović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'