AKTUELNO

Matora cvetala od sreće.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković ozvaničile su svoju vezu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, iako su to mesecima skrivale. Gledaoce je, ove noći, zanimalo zašto se lepa plavuša zaljubila baš u Matoru.

Foto: TvPink Printscreen

Ona ovaj trenutak čeka već pet meseci. Meni je to na početku bila sprdnja. Svi znate i vidite kako mene Jovana tretira ovde, da živim kao bubreg u loju. Ja sam i juče rekla Ognjenu Amiđiću da je ona muškarac za razliku od mnogih muškaraca ovde, ali i napolju, koji su me muvali. Mnogo je dobar čovek, veliki mi je oslonac i podrška. Mene muškarac ne treba da voli nego da me poštuje, a to Jovana radi. Ako neko zaslužuje da bude sa mnom to je Jovana - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se sećam trenutka kad sam se zaljubila u Sanju. Gledala sam je totalno drugačije, mislila sam da je glupa i ograničena. Ali jedne večeri, pričale smo dugo, a onda sam u toku noći osetila potrebu da dođem i da je zagrlim. Ona uopšte nije glupa već se samo zbuni a radimo na tome da sve reči izađu iz nje kad treba - rekla je Matora.

Nakon ovih romantičnih izjava Lepi Mića je tražio od Sare Reljić da se izjasni da li i ona voli isti pol, odnosno žene.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VOJKE OTKRIO KAKO GA JE SARA OSTAVILA, pevačica htela u zemlju da propadne! (VIDEO)

Ne, ja stvarno volim muškarce. Ako nekad budem imala potrebu za ženom, probaću i tu ženu - rekla je Pinkova zvezda ne shvatajući zašto je to pita.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

#Sara Reljić

'