AKTUELNO

Veliki šef večeras se putem pisma obratio ukućanima, a ovonedeljni Veliki vođa saznao je novosti.

Nakon što je Nena Petrović u više navrata izjavila da bi za nju najveća radost bila kada bi je Veliki šef obavestio da je postala tetka, on je i te kako bio voljan da svoje ukućane učini srećnim, pa je tako uradio nešto što je rasplakalo Nenu, kao i većinu ukućana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Draga Neno, ovim putem želimo da te obavestimo da se tvoja sestra porodila, pa ovim putem želimo da ti čestitamo! Rodila je devojčicu tešku 3,5 kg i sve je u redu. Tvoja sestra i beba su sasvim dobro - od srca je poručio Veliki šef.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nena je u jednom momentu, na početku teksta videla da je pismo upućeno njoj, pa je odmah pretpostavila da se govori o najradnosnijoj vesti.

Takmičarka je nakon što je Saška Karan pročitala pismo umesto nje morala da napusti sastanak na trenutak i izađe napolje, ali je pre toga je imala je potrebu da kaže nešto u vezi ovog lepog gesta Velikog šefa:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo je najsrećniji dan u mom životu. Ja plačem od sreće, ovo je najsrećniji dan. Hvala velikom šefu, znala sam da će stići pismo. Uživajte, žao mi je što neću biti na veselju, ali kad izađem vidimo se! - poručila je Nena.

Ukućani su nastavili sa čitanjem pisma koje je bilo upućeno svima, a ko je najiskrenije i od srca čestitao slavljenici, a ko se ipak ponašao kao da ovu vest nije ni čuo, pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

K. R.

#Nena Petrović

'