AKTUELNO

Veliki šef svake sekunde brine o svojim ukućanima!

Voditeljka Dušica Jakovljević, nakon što je Luna Đogani pravila scene zbog toga što će u narednim danima biti van blizine svog dečka Marka Miljkovića. Inače, članovi plemena indijanci odneli su ubedljivu pobedu u ovonedeljnom zadatku zbog čega ih je Veliki šef nagradio.

Foto: TV Pink Printscreen

Indijanci će živeti u Beloj kući, dok će kauboji kao gubitnici provesti sledeće dane na ostrvu, bez dozvole da dolaze na kopno.

Nakon tog pisma Luna Đogani je lupala nogom o vrata sudnice, počela da baca stvari koje su bile oko nje, pretila da namerno neće ništa jesti kako bi pala u nesvest.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve vreme smo komentarisali, dok smo gledali ovu scenu Lune Đogani... Moram da vam kažem da je, ne samo njoj, već svim takmičarima Veliki šef i te kako tolerisao lomljenja, bacanja, kidanja, uništavanje inventara... Niko nikada nije ostao gladan u Zadruzi, niti će ostati gladan! Podsećam da svako od njih, a vrlo često hvale to zadrugari, ima bolju medicinsku i svaku drugu moguću negu, nego što bi imali kod kuće u svojim domovima. Samo što se neki pozivaju da su na lekovima i time pravdaju svoje ponašanje, bahatost i mazohizam, a neki od njih su zahvalni Velikom šefu na svemu onome što im je u Zadruzi omogućio - govorila je Dušica i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Sigurna sam da je i Luna u samom vrhu svih onih koji mogu samo da se zahvale Velikom šefu! Samim tim, ovakvo ponašanje ne može da se odobri o kome god da je reč. Ona je sama rekla, išla je čak i dotle da se zakune u rođenu majku da ništa neće pojesti i da jedva čeka da padne u nesvest, ne bi li tako napustila Zadrugu, gde se sve vreme nameće pitanje zbog čega je sve vreme vraćala stvari u plakar, ako je toliko očajnički htela da napusti imanje ili zapravo samo želi po ko zna koji put da skrene pažnju na sebe - izjavila je Dušica.

PROČITAJTE JOŠ: MIKI SOČNO POLJUBIO SUZANU PRED SVIMA KADA JE ČUO ŠTA JE NAGRADA: Veliki šef obezbedio Đuričiću i njoj povlastice koje nikada niko nije dobio! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Dušica Jakovljević

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'