AKTUELNO

Nakon svih zadataka koje je poslao Veliki šef, a koje su ukućani u potpunosti ispunili, oni su imali vremena da pronađu svoj kutak i saberu sve utiske.

Iako su do sada videli da sve što se priča kada ih naizgled niko ne čuje ugleda svetlost dana u vreme sastanka i kada su svi za stolom, pojedini zadrugari ne obraćaju pažnju na to, pa i dalje krišom pričaju sve što o drugima misle.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Gordana Džehverović je u razgovoru sa Mikijem Đuričićem, Milanom MIloševićem i Nadeždom Biljić otkrila pojedinosti o svojoj ćerki Teodori Džehverović, a onda je Miki osudio ukućanku zbog njenih postupaka:

Ti odlično znaš kakav je ovo svet. Pa, estrada ti je najveća prostitucija, prostakluk. Ja ne znam šta je tebi sve ovo trebalo, ok, došla si da je podržiš, ali mislim da ona nije za ovo, bolje da je završavala neku školu.

Goca je podržala Mikija u svemu što ju je savetovao, ali je takođe iznela svoj stav da neće da bilo šta uskrati svom detetu ukoliko ona to želi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je Miki napustio grupu, Gordana je u razgovoru sa Milanom ispričala mnogo zanimljivosti, a između ostalog izjavila je da zna ko je sve pokušavao da naudi Teodori:

Matora je ušla sa ciljem da rasturi vezu i da napadne Teodoru, a Đekson se smeje, a isto ju je napadao, i posle razmišljam o Teodori - ma dobro je da si odvojila krevet, inače bi ti šuknuo usred noći. Bora ju je provocirao, a nije trebalo. Mislim da se kaje zbog toga.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U ovom razgovoru Milan je takođe izneo svoj stav o pojedinim takmičarima, a Luni Đogani je najviše zamerio što je u vezi sa Slobodanom Radanovićem, zato što smatra da bi bez njega bila i te kako dobar i kvalitetan igrač. Ovo je samo deo onoga o čemu su oni sve pričali, a ostatak ove konverzacije pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Autor: K. R.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Teodora Džehverović

'