AKTUELNO

Veliki šef je u toku večeri poslao još jedno pismo zadrugarima, a koje je bilo i te kako interestantno za jednu ukućanku.

Nakon što se jedna rasprava završila, Veliki šef poslao je pismo u kojem je prvenstveno želeo da upozori ukućane na neprikladno ponašanje, ali i da im saopšti da je ukućanka Gordana Džehverović tužila Baneta Čolaka, Miljana Vračevića i Boru Santanu zbog svih uvreda i laži koje je čula o sebi i svojoj ćerki Teodori Džehverović.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari, pre svega vas opominjiemo i apelujemo da morate poštujete pisma, suđenja, zadatke i gledaoce... Ponovo smo gledali šetnju i glad baš kad stigne pismo, imate 1000 razloga da ustajete pričate i ćaskate... Danas ste imali pregršt vremena.. ne igrajte se s našom tolerancijom... Niko ne poštuje nikoga, niko nema strpljenja i živaca dok priča i govori. Na adresu Velikog šefa stigla je tužba. Goca je tužila Baneta, Miljana i Boru, a folira se da je došla da bi bila uz nju, svoju ćerku. Goca ih je tužila zbog uvrede i časti, a u službu navodi da su za nju rekli da je vulgarna i prosta. Sudija Luna je dobila ovaj slučaj i ona će nakon svega doneti konačnu odluku o tome da li su tuženi krivi za krivično delo koje im se stavlja na teret. Sada suđenje Bori, Banetu i Miljanu može da počne. - napisao je Veliki šef.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi ukućani bili su iznenađeni ovom tužbom, s obzirom na to da je Gordana od početka svog boravka bila šaljiva i vidno raspoložena za igru. Nakon spekulacija da je mama Teodore Džehverović ušla u Belu kuću iz sumnjivih razloga, Goca je ovom prilikom odlučila da takmičarima razbije svake predrasude:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pošto sam podnela tužbu za ove momke, mnoštvo uvreda i laži sam čula dok sam bila spolja i sada imam priliku da ovde pokažem ko sam ja... Ono što je bilo spolja zaboraviću, a sada kreće nova igra. Ideja da sam ja došla isključivo radi promocije sebe to je totalna laž i neistina. Pošto mi je produkcija pružila mogućnost da učestvujem, želim da kažem. Ovde sam čula dosta prostakluka da to sam svet nije video. Kad se moja Teodora branila nazivali ste je svakakvom. Jedan od razloga što sam došla je da razjasnimo gde je bila i šta je radila u Poreču. Prema tome ovaj sud neka kaže zbog čega sam ja ovde i zašto sam ovde. Ja ću dokazati sve šta je istina i to je to.

Nakon konstatacije da su je u kući najviše ogovarali tuženi Miljan, Bora i Bane, takmičari su se oglasili povodom izjave Teodorine mame, oni su takođe dali svoje mišljenje:

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Ja sam prisustvovao tu kad je bila NG, kad je Goca ušla, Bora mi je šapnuo:,, Vidi njenu mamu željna je slave i ušla bi da se takmičila", a ja sam reko:,, Daj Boro,  ne lupaj", a Bora kaže:,, Gledaj sad kad uđe za 15 dana ovde". i kad je Goca ušla na vrata Bora je prišao i  kaže:,, Šta sam ti rekao". I niko ništa nije komentarisao, od trenutka kad je ujutru Goca igrala sa Anđelom i Teodorom nisam verovao da slusa Rastu, a Bora je rekao:,, Videćeš ti, sve će doći na svoje". - oglasio se Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moje mišljenje je da je majka došla da Teodori kaže da podigne ručnu i da spasi situaciju jer je izgubila kompas i da se vidi ko je majka u celoj priči. Ti si se najviše pojavljivala i bila si glavni akter.Mislim da većina greši kada kaže da je došla da se ispromoviše. Ako neko hoće Teodoru da brani to će ona. Mislim da je majka uspela da je odvoji od Anđela i da je smiri bez ikakvih problema.- dodao je Bora.

Svaki od ukućana je najiskrenije odgovorio sve šta misli o Teodorinoj mami Gordani. Kako je izgledao ovaj prizor i šta je Miljan dodao u vezi sa Gocinom konstatacijom, pogledajte u linku ispod ovog teksta.

K.R.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Gordana Džehverović

#Miljan Vračević

'