separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DAN POSLE NAJLUĐE NOĆI PROVEDITE UZ PINK: PREMIJERA vam ove nedelje donosi NIKAD UZBUDLJIVIJE priče u VIKEND SPECIJALU! (VIDEO)


Voditeljski dvojac ugostiće u svojoj emisiji popularnu folk zvezdu.


Tijana Prica i Ognjen Nestorović ispratili su zajedno sa milionima gledalaca 2017. godinu u nedelju, 31. decembra, nakon čega su sa gledaocima "Premijera - Vikend specijala" proslavili Božić. U duhu praznika, rešili su da i dan posle dočeka srpske Nove godine provedu pred kamerama Televizije Pink i 14. januara, tačno u 14 sati, vernoj publici predstave uzbudljive priče iz života poznatih i slavnih.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

U ovonedeljnoj emisiji imaćete priliku da saznate do sada nepoznate detalje iz života folk pevača Željka Samardžića, u okviru rubrike "Odakle se sele", ali i da saznate na koji su način domaće zvezde dočekale srpsku Novu godinu.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Takođe, premijerna ekipa će, nakon ludog dočeka, u nedelju buditi domaće zvezde kako bi im čestitala ulazak u novu godinu i saznala sa kim su proveli najluđu noć, a u studiju će na sva pitanja Tijane i Ognjena odgovarati popularni folk pevač Saša Matić.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Deo onoga što vas očekuje u nedelju 14. januara u 14 sati pogledajte u nastavku:

D. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti