AKTUELNO

Poznati voditeljski dvojac ove nedelje ispuniće želju mnogobrojnim fanovima folk zvezde.

Tijana Prica i Ognjen Nestorović će, kao i svake nedelje unazad, pripremiti sjajnu zabavu za milionski auditorijum Pink Televizije, koji će i ovu sedmicu zavšiti na najbolji mogući način - uz emisiju "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TvPink Printscreen

Ovonedeljno izdanje vaše omiljene emisije o poznatima biće posebno zbog mnogo čega, ponajviše jer u studio Televizije Pink konačno dolazi muzička zvezda Seka Aleksić!

Foto: TvPink Printscreen

Fanovi folk pevačice imaće priliku da uživaju u njenim novim pesmama sa albuma "Koma", ali i iskrenim odgovorima na pitanja koja su svi odavno želele da joj postave.

Reporteri "Premijera - Vikend specijala" ponovo će nedeljno popodne provesti sa domaćim javnim ličnostima na različitim lokacijama u gradu, dok će jedna od ekipa ispratiti i članicu žirija "Pinkovih zvezda" Draganu Mirković čak do Tuzle.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Svi koji u nedelju budu uz program Televizije Pink saznaće i zbog čega Srbija već godinama unazad prolazi neslavno na Evroviziji, dok će se u program uživo iz Kijeva uključiti i Tijana Bogićević, ovogodišnja predstavnica naše zemlje na najvećem muzičkom festivalu na svetu.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo je razloga zbog kojih ne treba da propustite još jedno izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal" - budite i ove ndedelje uz program Televizije Pink i emisiju Tijane Price i Ognjena Nestorovića tačno u 14 časova.

D. T.

#Dragana Mirković

#Evrovizija

#Ognjen Nestorović

#Pinkove zvezde

#Premijera

#Seka Aleksić

#Tijana Bogićević

#Tijana Prica

#pevačica

'