AKTUELNO

U istom trenutku, ogovarali ih Zorana i Miljan.

Iako se često među zadrugarima mogu čuti komentari da između Dragice Janičić i Nemanje Đerića Đeksona, ovi ukućani posvađali su se danas popodne, a razlog je bio wc. Oni nisu mogli da se dogovore ko će pre da izvrši svoje potrebe u toaletu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ja sam na redu! On je poremećen! Ja ga pitam ako hoće da se*e da uđe i on hoće da ja pi*am na silu, da bi mogao da se*e, da bih se ja kupala. Ako ja neću da pi*am, moja stvar - vikala je Dragica.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nakon ovih reči koje je izgovorila Dragica, ispred ulaznih vrata toaleta, izašao je vidno nervozan Đekson, koji je rekao da ne može da se koncentriše na radnje u wc-u i zamolio Dragicu da prestane, međutim ona je nastavila.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Alo Nemanja, svaki dan ti nešto treba od mene! Koji ti je k*rac?! U čemu je problem?! Hoćeš da s*reš majmune? Hoćeš da s*reš? Pa s*ri! Budi kulturan! Skloni ću se, ako me zamoliš. Izvini mi se! - tražila je Dragica od Đeksona.
Bože, ja ne znam šta se dešava između Dragice i Đeksona. Ovo je sto posto ljubav - u čudu je izjavila Nena.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

On je zatim zalupio vrata ovoj zadrugarki ispred nosa. U tom trenutku, ali na drugoj strani "Zadruge", Dragicu Janičić i Nemanju Đerića Đeksona komentarisali su Zorana Stefanov i Miljan Vračević. Šta su oni o njima rekli, kao i kako je izgledala svađa, možete pogledati u video-klipu ispod.

PROČITAJTE: MALI ŽVALAVI: Teodora, Anđelo i Miljan se opasno posvađali, spominjala se i DECA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Dragica Janičić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Nemanja Đerić Đekson

#Svađa

#Đekson

'