AKTUELNO

Poznati glumac i režiser našli su se u centru pažnje svetske javnosti.

Poslednjih nekoliko meseci svetsku javnu scenu potresaju brojne vesti o slučajevima seksualnog zlostavljanja kom su bile izložene poznate dame od strane najbližih saradnika. Sada su optužbe za seksualno uznemiravanje stigle i na račun glumca Dastina Hofmana i režisera Breta Ratnera.

Kriza koja potresa Holivud započeta je iznošenjem optužbi za seksualno zlostavljanje protiv producenta Harvija Vajnstajna, a na toj listi u međuvremenu su se našli i glumci Kevin Spejsi i Džeremi Piven i scenarista i režiser Džejms Tobak, navodi Asošiejted pres.

Foto: Tanjug

Glumica Ana Grejem Hanter optužila je danas oskarovca Hofmana (80) za seksualno uznemiravanje 1985, kada je imala 17 godina, a on 48. Ona je u kolumni za časopis Holivud riporter navela da ju je Hofman dodirivao na snimanju filma "Smrt trgovačkog putnika" (Death of a Salesman) i "pričao joj o seksu".

Hofman joj se danas izvinio za "bilo šta što je uradio, a što je moglo da je stavi u neprijatnu situaciju" i dodao da ta situacija "ne pokazuje ko je on". Šest žena, uključujući i američku glumicu Oliviju Mun, optužilo je u današnjem Los Anđeles tajmsu i režisera Breta Ratnera za seksualno uznemiravanje i neprikladno ponašanje. Mun je za taj list rekla da je tokom snimanja filma "Posle sumraka" 2004. godine, Ratner masturbirao pred njom u njegovoj prikolici. Ona je taj incident opisala u knjizi eseja 2010. godine, ne navodeći tada Ratnerovo ime.

Ratnerov advokat Martin Singer rekao je danas da njegov klijent "oštro odbacuje gnusne ponižavajuće optužbe".

Pročitajte još: SKANDAL! ZVEZDA SERIJE KOJU JE CELA SRBIJA GLEDALA optužen za napastvovanje koleginice! (FOTO)

Autor: Pink.rs

#Dastin Hofman

#Seksualno zlostavljanje

'