AKTUELNO

Pevačica i glumac našli su pravi recept.

Pevačica i članica žirija "Pinkovih zvezdica" Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić, koji su u braku već šest godina, otkrili su zbog čega uvek i gde god da se pojave deluju tako skladno i zaljubljeno jedno u drugo.

- Jelena je u našoj porodici čuvar romantike i svih lirskih stvari, a ja to od nje učim na najlepši mogući način. Ja sam praktičar po prirodi i iako sam igrao ulogu romantičara, danas muškarac ne može biti toliko romantičan, važno je da ostane taj viteški duh - rekao je Ivan posle još jedne poetske večeri, a sa njim se složila i Jelena:

Foto: Kobra

- Romantika ne može da se meri, bitno je da ima ljubavi, da se ta ljubav gaji i umnožava. Sve ostalo treba da bude spontano prijatno i da se živi život tako da u svakodnevici ima ljubavi i poštovanja, a onda romantika sama dođe.

Na muzičko-poetsko veče, koje je održano pre dva dana, Jelena je povela i njihovu ćerku Ninu, koja je tatu prvi put gledala na sceni i koja je zamalo zaspala tokom njegovog nastupa.

Foto: Kobra

- Jelena mi je rekla da je Nina imala malu krizu, ali da se trudila da ostane budna da bi me videla posle koncerta - ispričao je Ivan koji je svojim fenomenalnim izvođenjem osvojio publiku.

Pink.rs

#Brak

#Ivan Bosiljčić

#Jelena Tomašević

'