AKTUELNO

Isplivala prepiska između Milana Miloševića i Senade Nurkić iz perioda kad su bili u dobrim odnosima.

Rat Mace Diskrecije i novinara Milana Miloševića u rijalitiju "Zadruga" iz dana u dan postaje sve žešći, i njih dvoje jedno o drugom otkrivaju sve više informacija. Nakon poslednje rasprave, Milan je izjavio da je macina tarifa 50 evra, kao i da je ona imala seks sa rođakom čiju je bebu abortirala.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ono što nijedno od njih nije otkrilo je da su nekada bili u, više nego, dobrim odnosima, te su razmenjivali i poruke. Pink.rs je došao u posed prepiske koju su pre izvesnog vremena vodili Maca i Milan, a u kojoj je otkriveno čime se čuvena Senada Nurkić bavi, kao i po kojoj ceni. Prepisku vam prenosimo u celosti:

Foto: Pink.rs

Jedno vreme Maci nije išao posao, pa se požalila Milanu, ali je otkrila da svoje usluge naplaćuje 500 evra, ubrzo nakon toga, došao je bolji period.

Foto: Pink.rs

Užas, sutra imam tri lika, moram kod sebe primati. Jbg, nemam kad po hotelima. Komšije će da polude - poverila se Maca Milanu, nakon toga, naišao je još bolji period.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Upecala sam Austrijanca. Boli glava, mnogo je bogat. Za četiri sata dao mi je 2000 evra i častio šampanjcem i večerom - napisala je Maca.

Da li će Milan i ovo izneti u javnost ili će prećutati, vreme će pokazati. A u porukama ipak nije navedeno šta Maca radi klijenitma, tako da je niko ne može optužiti za prostituciju.

Pročitajte još: OVA POZNATA LIČNOST ZNA MACINU TAJNU: Ona treba da BUDE U ZATVORU, UCENJIVALA JE MOJE PRIJATELJE!

Autor: Pink.rs

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'