AKTUELNO

Isplivala cela prepiska pevača i bivšeg sportiste.

Bivši zadrugar Vladimir Tomović našao se u žestokom okršaju sa pevačem Bojanom Tomovićem. Nakon što je Bojan saznao za smrtni slučaj u porodici Tomović osetio je potrebu da se obrati svom prezimenjaku, iako nisu u krvom srodstvu.

Međutim, Vladimir nije mogao da se iskontroliše, već je osuo žestoku paljbu po Bojanu, govoreći mu putem poruke šta je sve čuo o njemu.

Foto: Pink.rs

Prezimenjače primi moje saučešće i budi jak sada zbog majke najviše, njoj će biti najteže. Znam to, jer sam i ja pre nekoliko godina ostao bez mog oca, ta bol je užasna. Pozdrav - napisao je Bojan, a onda mu je bivši zadrugar žestoko odbrusio.
Jesi li ti onaj koji me pljuje na svim portalima iako se nikada upoznali nismo? Jesi li ti onaj što vadeći se na konto svoje bolesti pljuješ sve živo i mrtvo? Nema potrebe ti meni da izjavljuješ saučešće niti da me savetuješ, jer je mene sramota kada vidim ko sve nosi prezime Tomovića. Bolje ti je da se ne sretnemo u životu, sektašu - brutalno mu je odgovorio Tomović.

Foto: Bojan Vuković

Međutim, tu se situacija samo zakuvala, pa je na svom Instagram profilu Vladimir objavio prepisku uz još žešći komentar.

Zamolio bih sve koji govore da mi je ovaj bolesnik rođak da prestanu sa tim. Sticajem okolnosti samo nosimo isto prezime, koje taj izrod kalja. To je jedina osoba kojoj ni na izjavljivanje saučešća zbog očeve smrti nisam mogao ljudski odgovoriti! Sektaš - napisao je Vladimir.

Foto: Printscreen Instagram/vladelije

O. B.

#Vladimir Tomović

'