AKTUELNO

Sviđa mi se mnogo tvoja boja glasa. I dobro si ti izabrao, ali je i aranžman malo problematičan, rekla je Goca Tržan.

Đorđije Aleksić se u večerašnoj emisiji predstavio pesmom Zdravka Čolića "Oj, devojko selen velen". Đorđije ima 12 godina i dolazi iz Nikšića, a dobio je četiri stolice i za nastavak takmičenja će se boriti u baražnom delu emisije.

Foto: YouTube screenshot

- Mnogo si požurio u ovoj pesmi. Je l' imaš neki sastanak, pa žuriš? Nismo te najbolje čuli. Biraj drugu pesmu, sunce moje. Čim ti boja ne izlazi kako treba, biraj pesmu. Inače, sviđa mi se mnogo tvoja boja glasa. I dobro si ti izabrao, ali je i aranžman malo problematičan - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

- Ja bih se nadovezao na ovo Gocino. Izgleda da je greška kod svih kandidata zato što se trude da refren bude dobar, a strofe zanemare. Nekad moraju bolje da zvuče strofe, nego sam refren. Ovo je bilo okej. U baražu pokaži šta znaš - rekao je Sergej Ćetković.

- Đorđije je pozitivan dečak, vidim da si vedrog duha, to je najbitnije. Potrudi se da ti i refren i strofe budu ujednačene jer imaš lepu boju glasa - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

- Meni je jasno zašto si ti žurio. Pa publika je bila na nogama i oni kad krenu u tempu, oni bi još brže i ti ne znaš da li da pratiš njihov ritam. Umeš da razveseliš publiku, to je jako bitno. Imaš predispoziciju da postaneš prava zvezdica - rekla je Leontina ovom takmičaru.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

'