AKTUELNO

Toliko lepa boja glasa, ti imaš i taj vibrato i te trilere, sve to ima i postoji, i meni se dopala tvoja boja glasa, rekla je Goca.

Četvrta po redu večeras je nastupala Anđela Jokić koja je otpevala "Čuvaj moje srce" od Aleksandre Radović. Anđela ima 11 godina i iz Velike Plane je, a ona je sa svih pet glasova prošla direktno u treći krug. Milan Stanković je u poslednjem trenutku dao svoj glas.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ovo nije sigurna petica, ali kad smo joj već dali peticu, može da se zove petica na staklenim nogama. Prvo, preslatka si, Jelena je ustala i rekla "Vidi je, kao perce neko". Ali si se toliko stegla, i toliko to nešto ne puštaš iz sebe, sve kontrolišeš taj glas da ti ne pobegne i on ti ponekad malo pobegne. Ali toliko lepu boju glasa, ti imaš i taj vibrato i te trilere, sve to ima i postoji, i meni se dopala tvoja boja glasa. Samo te molim da se opustiš - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Falilo je malo sigurnosti, ali ono što niko od nas ne može da sakrije jeste ta lepota u tvojoj boji glasa i to nešto što će se tek pokazati u nekom narednom periodu - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

- Falilo mi je snage, ali nešto čarobno ima u njoj, ne znam. Mislim da u životu nema slučajnosti, sve se dešava onako kako treba da bude. Tako da mislim da je večeras trebalo da dobiješ pet i dobila si - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'