AKTUELNO

Šta mi treba da radimo tu? Kao da glasamo nešto, zapitao se ovaj član žirija.

U petom duelu "Pinkovih zvezda" večeras se prvi predstavio Aleksa Savić iz Beograda pesmom "Dođi" grupe "Parni valjak".

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Alekse, na ružičastoj sceni zapevao je Mladen Žikić iz Zaječara. On je prvo otpevao hit "Tropiko benda" "Sve moje zore".

Foto: TV Pink Printscreen

Za svoj drugi nastup Aleksa Savić je izabrao "Nije do mene" od Željka Joksimovića, dok je Mladen Žikić otpevao "Motori" koju u originalu izvodi grupa "Divlje jagode". Žiri se složio da će teško doneti odluku ko od ova dva takmičara ide dalje.

Obojica ste bili dobri, samo ti Mladene u prvoj pesmi nisi bio dobar, imao si loše slušanje. Nisi znao da upadneš u ponovni refren. A to mi je zasmetalo zato što si ti savršen pevač. U drugoj pesmi si bio brilijantan. Ali šta je problem, za peti krug sam htela da mi otpevaš nešto zahtevno. Tako da ću ja glasati na papiriću. Što se tiče Alekse, ti stvarno odlično pevaš! I imaš taj stajling, kad sam vas videla večeras, već sam videla da će biti čupavo. Stvarno nijanse odlučuju, ali moramo da imamo na umu da biramo "Pinkovu zvezdu", ceo paket - rekla je Maja Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

On je kao lutka! Dobro i on je kao lutka, ali malo manje, a peva, grize, ubija. E sad, šta mi treba da radimo tu? Kao da glasamo nešto? Hvala Bogu, ja odoh večeras - našalio se Miroljub Aranđelović Kemiš insinuirajući na to da su takmičari svi mnogo dobri i da žiri ima mnogo težak zadatak.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Alekse, bio si fantastičan, obe pesme su po mom ukusu, izgledaš svetski, kao prava zvezda. A što se tiče tebe, nisu mi se dopale pesme koje si pevao, iskreno. Tako da već znam za koga ćeš glasati - rekla je Dara Bubamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi članovi žirija su se složili da će večeras nijanse odlučivati i da je pred oba kandidata sasvim sigurno blistava karijera. U šesti krug "Pinkovih zvezda" direktno i to sa svih pet glasova žirija plasirao se Aleksa Savić, dok će Mladen Žikić naći u baražnom delu emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. V.

#Aleksa Savić

#Mladen Žikić

#Pinkove zvezde

#Takmičenje

#emisija

'