AKTUELNO

Ovaj član žirija imao je objašnjenje za nešto slabiji nastup ove takmičarke u odnosu na prvi krug, kada je dobila svih pet glasova.

Druga po redu nastupila je Sara Milivojević iz Brčkog. Ova takmičarka otpevala je "Moskva", hit koji u originalu izvodi Aleksandra Radović. Sara je ovog puta dobila tri glasa i imaće priliku da popravi utisak u baražnom delu emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Nismo mogle da pronađemo tonalitet ni Goca, ni ja. Potpuno si bila van matrice, sve vreme. Tiho si pevala i verovatno nisi čula lepo matricu. Sigurna sam da nisi tako pevala u prvom krugu, nešto se nije poklopilo - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Ne, pesma je loša, pogotovo za takmičenje. Pesma nije dobra, teško je da se uhvati za bilo šta, nekako je sva iracionalna i lebdi, i što se tiče melodije. To je vrlo teško za nekog tako malog da sve pohvata i da zna na čemu je. Tako da mislim da je pesma kriva što večeras nisi zablistala - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Potpuno van intonacije, ovakav slučaj još nismo imali. Naprosto smo bile zbunjene, ja uopšte nisam mogla da raspoznam ništa. Negde si se pogubila u ovoj pesmi, ne znam iz kog razloga. Baš mi je žao - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'