AKTUELNO

Adrijana Radonjić otvorila je dušu za Pink.rs i otkrila kako se osećala dok se rame uz rame takmičila sa ocem u "Pinkovim zvezdama".

Na početku sezone "Pinkovih zvezda", pored Andrijane Radonjić, takmičio se i njen otac Duško Radonjić. Tada su njih dvoje zajedno dobili nedovoljan broj glasova i oboje su bili izbačeni. Međutim, produkcija je prepoznala u mladoj pevačici potencijal za dalje takmičenje, pa ju je vratila u šou. Samo za Pink.rs Andrijana je otkrila kako je doživljavala to što su vratili nju, a ne i njenog oca.

Palo mi je teško zato što znam koliko je njegova željka bila da uspe i koliko voli ovaj posao. On me je čak i nagovorio da se prijavim na "Pinkove zvezde". U tom trenutku sam više želela da vrate njega nego mene  iskreno je rekla Andrijana.

Dara Bubamara i Zorica Brunclik su hvalile izgled ove takmičarke, za koju su rekli čak i da je "riba do bola". Zanimalo nas je da li Andrijana sebe smatra seks-bombom.

Komentari Dare i Zorice da sam riba do bola su mi imponovali, jer danas je za ovaj posao pored glasa bitan i fizički izgled. Ne mislim za sebe da sam seks-bomba, ali mislim da imam nešto što privlači ljude, e sada da li je to seksepil ili nešto drugo, ostavljam na drugima da procene - rekla je mlada pevačica.

Za kraj razgovora, proverili smo sa Andrijanom kakav je trenutno njen emotivni status.

Moj trenutni emotivni status je lepa, a sama. Nemam dečka, ali postoji neko ko mi posebno znači. Mada, i kada sam slobodna i zauzeta, ja sebi ne dozvoljavam da moje emocije utiču na moj posao i tu sam strogo profesionalna - odgovorila nam je Radonjićeva.

Autor: M.V.

#Andrijana Radonjić

#Pinkove zvezde

'