AKTUELNO

Pevačica i dizajnerka našla se rame uz rame sa Niki Minaž, reperom 50 Centom, Paris Hilton i mnogim drugima.

Održan je "New York Fashion Week", a Dijana Rokvić, poznatija kao Didi J, svaku reviju pomno je ispratila. Pevačica i dizajnerka trenutno živi na relaciji Srbija-Austrija-Amerika.

U toku tih nekoliko dana njujorške Nedelje mode, svoje kreacije pokazali su mnogi svetski dizajneri, uključujući Filipa Plejna, na čijoj reviji je Didi blistala a mediji su je zaustavljali na svakom koraku.

Foto: Promo

Čini se da je svojom pojavom zadivila mnoge, a bilo je i onih koji su komentarisali njenu pesmu sa Shaggy-jem "Say no more". Ona je ponosno prošetala crvenim tepihom zajedno sa suprugom Danielom Rokvićem, a poznajući pevačicu koliko voli modu i koliko ulaže truda u stajling, ovo su bili njeni dani uživanja.

Foto: Promo

Foto: Promo

Didi J našla se na NYFW rame uz rame sa Niki Minaž, reperom 50 Centom, Ditom fon Tiz, reperom Future, Paris Hilton i drugima koji su bili na ovom događaju. Kada se vrati pevačica i dizajnerka kreće sa radom na svojoj novoj kolekciji, a između svega toga priprema nove pesme na engleskom jeziku za američko tržište, otkriva je je izvor blizak pevačici.

Pročitajte još: ZALJUBILA SE U NJEGOVE MIŠIĆE! Ministarka objavila golišavu fotografiju tamnoputog muškarca! (FOTO)

Pink.rs

#Didi J

#Dijana Janković

#Njujork

#pevačica

'