AKTUELNO

Jadniku je srce prepuklo jer ga se ćerka odrekla, stideći se svog siromašnog porekla

Ako bi se snimala serija o životu Neslihan Atagul, to bi, uz sitne modifikacije, bez problema mogao biti rimejk kultne ''Rubi'' – priča o devojci koja gazi sve pred sobom ne bi li ostvarila zacrtane ciljeve i stidi se svog siromašnog porekla. To bi, ukratko, bio Neslihanin život. Tako bar kažu prijatelji njenog pokojnog oca, koji je preminuo početkom prošle godine, zaboravljen i napušten od strane svojih najmilijih.

Foto: ITV - Inter Medya

- Srce mu je prepuklo od tuge jer su ga rođena deca prepustila zaboravu - rekle su kolege čoveka koji je ceo svoj život posvetio deci, da bi se na kraju mučio kao izgladneli pas – smrzavao se u stanu bez grejanja i čežnjivo gledao u telefon, očekujući poziv ćerke mezimice, koja je u međuvremenu stekla svetsku slavu zahvaljujući ulogama u najgledanijim turskim serijama. Mobilni nikada nije zazvonio.

Foto: ITV - Inter Medya

Neslihanin otac Jašar Šener Atagul bio je skromni vozač autobusa i prvi je pružio podršku svojoj kćeri kada mu je saopštila da želi da se bavi glumom. - Imala sam osam godina kada sam prišla ocu dok je gledao televizor i saopštila mu da želim da budem glumica. Pogledao me je, dopao mu se moj izbor i samo je rekao: ''Naravno'' - ispričala je Neslihan u intervjuu koji je objavljen u prošlom broju ''TV Novela''. To je ujedno bio jedini put da je u medijima pomenula oca. Čim je načinila prve glumačke korake, zaboravila je na njega – živela je s majkom, koja se u međuvremenu razvela od Jašara. On se nadao da će ga redovno posećivati pošto je napustila nekada porodični dom, ali na njegova vrata više nije pokucala. Bilo ju je sramota što joj je otac ubogi vozač autobusa. - Nikome nije govorila o njemu, živog ga je sahranila. Za roditelja nema ništa gore nego kad ga deca zaborave. On je to znao, zato je sve više tonuo - rekao je Jašarov prijatelj nakon njegove smrti.

Foto: ITV - Inter Medya

Uprkos tome što je glumica menjala temu kad bi neko pomenuo njenog oca, on je bio ponosan na njen uspeh. Bez treptaja je pratio svaku njenu seriju. Društvo su mu neretko pravile prve komšije, koje su ga tugaljivo gledale kad bi uskliknuo: ''To je moja ćerka!'', čim bi se Neslihan pojavila u kadru. Srce mu je poskakivalo od radosti kad bi neko u autobusu koji je vozio komentarisao sjajnu glumu njegove mezimice.

Foto: ITV - Inter Medya

Njegovi susedi zvali su glumicu kada je stanje počelo da mu se pogoršava, ali razgovor bi se završio praktično pre nego što je i počeo – nije želela da zna za oca koga pas nije imao za šta da ujede. - Deca obično pomognu svojim roditeljima kad postanu uspešna. Ona je bila nezahvalna. Zaboravila je da je Jašar odvajao od svojih usta da bi ona mogla da jede. Više se ni ne seća da ju je podržao kad je rekla da želi da bude glumica. On je pred kraj života provodio popodneva milujući izbledele fotografije u starim foto-albumima. Nije mu trebao novac. Samo da ponekad dođe da ga obiđe - rekao je komšija.

Foto: ITV - Inter Medya

Ko je pronašao Neslihaninog oca na ivici smrti, kako je ona reagovala kad je saznala da je u bolnici, koliko se tamo zadržala i šta je uradila kad su joj javili da je preminuo, pročitajte ekskluzivno u novom broju ''TV Novela'', koji vas čeka na svim kioscima! Obavezno nabavite svoj primerak na vreme – to možete učiniti do kraja sledeće nedelje!

Foto: Tv Novele

Podsećamo vas da najgledaniju tursku seriju ''Beskrajna ljubav'' možete pratiti svakog dana u večernjem terminu na TV Pink – ne propustite epizode koje slede, jer će se situacija između Kemala i Emira dodatno zaoštriti, a rastrzana između njih biće ni manje ni više nego – Nihan!

Autor: TV Novele

#Tv Novele

'