AKTUELNO

On i njegova verenica bili su na putovanju po Evropi, iako su znali da se udajem - jadala se Nihan.

Mada je mnogi sada gledaju prvi put, slatka Neslihan Atagul odavno je osvojila balkanske turkoljupce – već sa 14 godina sjajno je odigrala Deniz u porodičnoj sagi "Kad lišće pada". Prošlog meseca vratila se na ovdašnje male ekrane kao glavna junakinja hit serije "Beskrajna ljubav", u kojoj joj je partner Burak Ozdživit. Dok mi uživamo u prvoj, u Turskoj se odavno prikazuje druga sezona koja, ako je suditi po gledanosti, neće biti i poslednja. Kontaktirali smo s Neslihan želeći da saznamo više o njenoj karijeri i privatnom životu, ali da pre svega proverimo istinitost tvrdnji da je zgodni Burak uneo nemire u njen brak s kolegom Kadirom Doguluom.

Foto: ITV - Inter Medya

Na naše male ekrane nedavno je stigla "Beskrajna ljubav". Reci nam nešto više o Nihan, kojoj si udahnula život pred kamerama.

Nihan studira slikarstvo. Dolazi iz porodice koja je puna života, a prave vrednosti su joj veoma važne. Ipak, svesna je i svojih mana. Odjednom, u njenom životu se pojavljuje neko ko popunjava prazninu koju je osećala, uprkos tome što je imala sve. Gledaoci će moći da vide dva različita razdoblja u njenom životu, a ja priliku da joj udahnem život smatram izuzetno dragocenom. Ponosna sam jer posle mnogo godina ponovo sarađujem s produkcijskom kućom Ay Yapim.

Foto: Promo

Ipak, kada je na televiziji prikazana prva najava za "Beskrajnu ljubav", pojavile su se glasine da je Kadir poludeo od ljubomore kad te je video u Burakovom zagrljaju?

Kadiru neizmerno verujem, baš kao i on meni. Svako može da percipira stvari onako kako želi, ali nas dvoje se bezuslovno volimo, u našem braku nema nikakvih problema, tako da ne marimo previše za natpise u novinama. Naša ljubav jača je od svih iskušenja. Uostalom, i Burak već dugo ima nekog kraj sebe, tako da su glasine o tome da među nama postoji nešto više od kolegijalnog odnosa – čista budalaština.

Zašto onda nije došao na tvoje i Kadirovo venčanje?

- I vrapci na grani znaju da su on i njegova buduća supruga Fahrije Evdžen, iako su ranije znali da ću se udati, tada bili na putovanju po Evropi – nisu se mogli klonirati i biti na dva mesta istovremeno. Da su bili u Istanbulu, Kadir i ja bismo ih rado ugostili na našem venčanju.

Foto: Promo

Ako želite da saznate šta je još Neslihan rekla o odnosu sa Burakom i svojim suprugom Kadirom, kao i više detalja o njenom životu i karijeri – kako se našla u glumačkom svetu, da li su je roditelji podržali u odluci da postane glumica, zašto je okorela protivnica "pametnih" telefona i kako uspeva da, uprkos ogromnoj slavi stoji čvrsto na zemlji – pohitajte do kioska i nabavite novi broj "TV Novela", u kome ćete naći odgovore na ta i mnoga druga pitanja, kao i sadržaj novih epizoda serije "Beskrajna ljubav".

Foto: Promo

Podsećamo vas da tursku hit seriju u kojoj glavne uloge igraju Burak Ozdživit i Neslihan Atagul možete pratiti svakog dana na TV Pink u 20 časova – ne propustite da saznate kakve spletke sprema Emir i kako će Nihan i Kemal uspeti da izbegnu njegove otrovne strelice!

Autor: Tv Novele- Pink.rs

#Beskrajna ljubav

#Burak Ozčivit

'