AKTUELNO

Umut Olčer nije štedeo reči hvale za svog seksepilnog kolegu, ali istakao je da se na njega lože samo curice.

Mladi Emre Kivildžim osvojio je publiku širom sveta sjajno odigranom ulogom Selima u seriji "Elif", koju već dugo i naša publika prati bez treptaja. Međutim, slatki miljenik tinejdžerki na ekranu je redovno zakopčan do grla. Zato smo odlučili da vam ga prikažemo u nešto drugačijem svetlu – razgolićenog kakvog ste oduvek želeli da ga vidite!

Foto: Mete Baškočak

Foto: Mete Baškočak

Foto: Mete Baškočak

Nema sumnje – Selim ima šta da pokaže, a toga je svestan i njegov kolega iz serije "Elif", seksepilni Umut Olčer, koji igra Erkuta. U ekskluzivnom intervjuu za magazin "TV Novele" otkrio je da bi se, da je žensko, svakako ložio na mlađanog kolegu.

Pa, naravno da sam ja bolji frajer (smeh)! Emre je sjajan momak, moj dobar prijatelj i da budem iskren... Gospode, prokleto je zgodan! Na stranu to što izgleda dobro na ekranu, veoma je saosećajan. Da sam devojka, bez sumnje bih odlepio za njim! Istina je da sam ja bolje građen, s obzirom na to da se više bavim sportom, ali glavna razlika među nama ogleda se u stilu i načinu na koji delujemo na žene. On je zgodan macan koji osvaja mlađe devojke, a ja sam jedan od onih harizmatičnih tipova koji pucaju na žene srednjih godina. Uostalom, stariji sam od njega skoro 20 godina. Okej, okej, znam da ne izgledam tako - kroz smeh je rekao Olčer.

Foto: Burak Savaš

Umut je razgolićen stao pred objektiv i dokazao da je zaista građen poput Apolona, a novinarima "TV Novela" otkrio je i da li bi, pošto je sada pozirao u donjem vešu, otišao i korak dalje.

Razmislio bih o tome. Pored toga što bi trebalo da izgledaju lepo, fotografije bi morale slati jaku poruku. Potpuna golotinja može biti prilično odbojna ako nije predstavljena na pravi način. Pored toga, ponekad malčice seksi odeće može učiniti osobu mnogo privlačnijom nego da je gola. Doduše, zaista nemam granice kada je reč o pokazivanju tela – uložio sam mnogo vremena i truda da bih ovako izgledao.

Foto: Burak Savaš

On je otkrio i da veoma vodi računa o svom izgledu i depilira se, a evo i zašto:

– Jednostavno je – niko ko vežba ne želi da mu mišići budu prekriveni maljama. Lepši su kad su glatki. Znam mnogo žena kojima su muškarci s dlakavim grudima privlačni, ali one su mahom iz zemalja gde muškarci gotovo po šablonu uopšte nisu maljavi. Doduše, ako na grudima i leđima baš mnogo dlaka, ni brijanje ne može pomoći. Srećom, ne spadam u tu grupu. Nisam siguran da sam metroseksualac. Samo vodim računa o svom izgledu koliko god mogu, staram se o ličnoj higijeni, ne želim da mi dlake vire iz nosa ili ušiju, brijem se ispod pazuha da bih izbegao prekomerno znojenje i neprijatan miris. Verujem da svaki mušakarac treba to da radi, a ako to znači da sam metroseksualac – neka sam - kroz smeh je istakao glumac.

Foto: Burak Savaš

Seksepilni Turčin otkrio je i kako se ljubi, u čemu spava, da li ima devojku i na kakve žene otkida čim ih ugleda. Najavio je i skori dolazak u Srbiju, a ako želite da saznate kada ćete moći da se družite s njim, brzo trknite do kioska i nabavite nove "TV Novele", gde vas čekaju odgovori na ta, ali i mnoga druga pitanja!

U međuvremenu, ostavljamo vam još nekoliko Umutovih fotografija, koje dosad, sigurni smo niste videli.

Foto: Burak Savaš

Foto: Burak Savaš

Pink.rs, TV Novele

#Elif

#Televizija Pink

#Umut Olcer

'