separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BOJAN IZ LEKSINGTONA JE PRIVATNO NEPRIJATAN? Član poznatog benda otkrio kakav je pevač USTVARI (VIDEO)


Imao samo reči hvale za svog kolegu.


Momci iz Leksington benda uveliko se pripremaju za najluđu noć koju će provesti radno. Jelku još uvek nisu okitili, ali će to uraditi narednih dana. Pevač ovog benda Bojan Vasković u emisiji "Premijera" otkrio je da je kao mali i pisao pisma Deda Mrazu.

Autor: RTV Pink

Članovi Leksingtona se godinama odlično slažu, a pred premijernim kamerama bilo je reči i o velikom prijateljstvu koje se godinama razvijalo. Muzičar Leksingtona Dragoljub Stević je otkrio šta oni nikada neće reći sedmoj sili.

Autor: E-stock/Stefan Filipović

Mi budimo jedan drugog kada treba i jurimo se kada treba. Nisam ga nikada video da je ljut, a da je zaplakao... Pa, nisam bio tu (smeh). Često idemo zajedno na odmor, par godina već. Ove godine nismo bili na odmoru, tako da jedva čekamo februar - priča Dragoljub Stević.

Autor: RTV Pink

Malopre sam bio ljut. Pravili smo neki video. Malo sam bio pospan i nervozan - priznaje Bojan i dodaje: "Mi smo već sedam, osam godina najćešće cimeri na putovanjima i ležemo i budimo se zajedno".

Autor: RTV Pink

Za nekoliko meseci Leksington bend će novom numerom obradovati svoju publiku, a u video-prilogu koji se nalazi ispod ovog teksta možete pogledati kako je izgledao njihov intervju u emisiji "Premijera".

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti