AKTUELNO

Uznemirena Nihan odlučna je da pronađe dokaze koji će njenog brata osloboditi optužbe za ubistvo, a njoj vratiti slobodu.

Sve popularnija serija "Beskrajna ljubav" koja se emituje svake večeri na kanalu Televizije Pink od 20 časova večeras će dobiti novi obrt. Nihan je uznemirena i odlučna u tome da u sefu svog svekra, Galipa pronađe dokaz koji je nestao.

Foto: YouTube screenshot

I dok Nihan traži dokaz, Asu koristi svaku priliku da se približi Kemalu. Odlučna je u tome da ga osvoji, a misli da je put do njegovog srca, njegova porodica. Asu uporno pokušava da se približi Kemalovim roditeljima.

Foto: YouTube screenshot

U nameri da uzme dokaz iz Galipovog sefa, Nihan odlazi u njegovu kuću, a tamo sasvim neočekivano sreće Emira. Iako pokušava da pronađe izgovor zbog čega je došla u Galipovu kuću, Nihan ne uspeva jer Emir postaje sumnjičav.

Foto: YouTube screenshot

Nihan konačno dolazi do sefa u kom su ukradeni dokazi, međutim, Emir je hvata na delu. Šta će se potom dogoditi, saznajte večeras od 20 časova kada će se na Televiziji "Pink" emitovati nova epizoda "Beskrajne ljubavi".

Autor: D. P.

#Beskrajna ljubav

'