AKTUELNO

Dornan, koji je u braku sa kantautorkom Amelijom Vorner, nedavno je otkrio da se jako zbližio s kolegicom Dakotom Džonson.

Zvezde serije ''Pedeset nijansi mračnije'' nedavno su u medijima pričali o snimanju scena sado-mazo seksa, iako su im to zabranili producenti koji žele da naglase u promociji filma romantiku.

Foto: Promo

Naime, čelnici jednog od najgledanijih serijala planirali su da u novom delu ''Pedeset nijansi mračnije'' stave akcenat na romantiku, a ne na sado-mazo seks.

Glavna junakinja filma, Dakota Džonson nedavno je izjavila da je svet sado-mazo seksa predivan i da joj se sviđaju pojedina ''pomagala'', a Džejmi Dornan rekao je da to nije za njega.

Foto: Promo

Pored toga, glumci su imali i određene probleme. Marša Gej Harden je na društvenoj mreži pisala o seksi igračkama, a potom i o tome javno govorila.

Dornan, koji je u braku sa kantautorkom Amelijom Vorner, nedavno je otkrio da se jako zbližio s kolegicom Dakotom Johnson.

Foto: Promo

- Prošlo je tri godine otkako zajedno snimamo. Jedno drugog volimo i poštujemo i imamo poseban odnos. Zbog tog mi je sve ovo mnogo lakše - kazao je glumac koji je ''nervozu'' pre snimanja škakljivih scena rešavao sklekovima, dok se Džonsonova smirivala viskijem.

Autor: B. R.

#Dakota Džonson

#Pedeset nijansi mračnije

'