AKTUELNO

Gordana V. (31), jedna od četiri devojke s kojima se Zoran Marjanović viđao, izjavila da je muža ubijene Jelene uzbuđivalo nasilje. Viđao se s ljubavnicama i dok je bio u braku.

Ovo je, kako Srpski telegraf saznaje, na saslušanju rekla Gordana V. (31), jedna od četiri ljubavnice Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za brutalno ubistvo supruge Jelene Marjanović (33).

Sado-mazo

Prema rečima našeg izvora iz istrage, ljubavnica je otkrila da je duže vreme bila u vezi sa Marjanovićem, a u policiji je uglavnom pričala o njihovim sado-mazo seksualnim odnosima.

- Zoran je obožavao grub seks. Voleo je da me šamara i vezuje. To ga je uzbuđivalo, pa se nisam protivila. Oboje smo uživali kad god bismo se videli. Često me je udarao po zadnjici, a znao je i da me čvrsto drži za ruke dok ležimo na krevetu. Tako se osećao nadmoćno jer ja nisam mogla da se pomerim - navodno je ispričala Gordana V.

Kako je Srpski telegraf ranije pisao, Zoran Marjanović je u javnosti glumio ucveljenog udovca, dok je zapravo živeo raskalašnim životom.

Iskasapljena sekirom ili satarom

Jelena Marjanović je, kako se sumnja, najverovatnije ubijena sekirom ili satarom. Nesrećna žena napadnuta je s leđa, a usmrćena je sa devet udaraca po glavi. - Napadač je udario pevačicu u teme, a kad je pala, nastavio je brutalno da je mlati dok je ležala na stomaku. Udarao ju je čas oštricom, a čas tupim delom sekire ili satare. Ona je pokušala da se odbrani, o čemu svedoče odbrambene povrede po njenom telu - priča izvor Srpskog telegrafa.

On je imao više paralelnih veza, pre i posle Jeleninog ubistva.

Naime, Marjanović je imao seksualne odnose sa Gordanom V. i još tri devojke, ali mu ni to nije bilo dovoljno, pa je preko društvenih mreža nastavio da flertuje i ugovara seks.

Kako dodaje, Marjanović je stekao popularnost, pa su mu se preko društvenih mreža javljale mnoge žene.

- On se dopisivao sa najmanje deset devojaka, među kojima je bila i Rada Matić, medicinska sestra iz Beča, i pozivao ih na seks. S njom je počeo da se dopisuje i pre nego što je Jeleni dao 40-dnevni pomen, to dosta govori o njemu. Rada ga je na kraju raskrinkala, a njihova prepiska obelodanjena je u javnosti - priča sagovornik.

Rada Matić: Izazivala sam ga

Rada Matić kaže za Srpski telegraf da je provocirala Zorana Marjanovića kako bi ga razotkrila. - On je to odmah prihvatio. Zoran mi je u jednoj poruci napisao: "Da si muško, ti bi ribe otkinula od života" - priča Matićeva. Podsetimo, Zoran i Rada su tokom dopisivanja jedno drugome slali fotografije na kojima su golišavi i poruke seksualne konotacije, a čak su ugovarali i susret! Matićeva je u jednom trenutku, u nameri da ga izazove, napisala da vodi grub seks i da "jedva čeka da joj pomeri bubrege". Rada: E, ovako lepo umislim da si ovde... Pa ne znam kako da se namestim. Pa kako da spavam, ne znam. Zoran: Namestiću te ja kad dođeš.

Podsetimo, istina o Zoranu Marjanoviću otkrivena je nakon višemesečne istrage o ubistvu njegove supruge Jelene, pevačice.

Avanturista

- Inspektori su pratili Zorana i tad je otkriveno da je Jelenu varao dok su bili u braku. Kad je pevačica ubijena, on je bez ikakvog blama nastavio da uživa i bacio se u avanture sa raznim devojkama, pa i onima koje su mu pisale i nudile mu se na društvenim mrežama - dodaje izvor.

Prema njegovim rečima, sve četiri Zoranove ljubavnice saslušane su u policiji kako bi se rasvetlile sve okolnosti u vezi sa stravičnim zločinom u Borči, nakon čega su puštene na slobodu.

Psiholog: narcis kome treba više žena

Psiholog Zoran Musterović kaže za Srpski telegraf da, ukoliko je Marjanović imao više ljubavnica, to može da bude posledica nedovoljno dobrog emotivnog i seksualnog odnosa. - Možda je i narcisoidan tip, kom pored supruge treba još nekoliko žena. Ko zna, možda je mislio i da ga supruga vara, pa je hteo da joj vrati istom merom - priča Musterović. On je dodao da je Marjanović kod ljubavnica tražio ono što nema kod kuće. - Uživao je u privilegijama koje donosi popularnost, a jedna od njih su i devojke. Jelena mu je značila, pa nije hteo da je ostavi, ali je s drugim ženama dopunjavao ono što mu je falilo kod kuće - dodaje psiholog.

Godišnjica smrti bez Marjanovića

Porodica i prijatelji obeležili su u subotu godišnjicu smrti Zorice Krsmanović, Jelenine majke, koja je umrla ne saznavši ko stoji iza likvidacije njene ćerke jedinice. Rodbina i komšije okupili su se na groblju Zbeg u Borči, a pomenu nije prisustvovao niko od članova porodice Marjanović.

- Poslednja želja mi je da saznam ko mi je ubio Jecu. Ne interesuje me nikakvo suđenje, znam da ga neću dočekati. Samo da mi kažu ko je ubica i da u miru mogu da odem s ovog sveta, da odem kod moje ćerke, mog anđela... Samo se nadam da ću dočekati da ubici pogledam u oči - pričala je Zorica Krsmanović.

Pročitajte još: ŠOK! Zoran Marjanović SE ŽENI u zatvoru!

Pročitajte još: Zbog OVOGA je ubijena Jelena Marjanović?!

#Jelena Marjanović

#Sado-mazo

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'