AKTUELNO

Na dodeli nagrada, Burak Ozčivit održao je govor, koji je započeo pozdravom na koreanskom što je izazvalo ovacije.

Hit turska serija "Beskrajna ljubav", koja se emituje na Televiziji Pink, oborila je sve rekorde gledanosti u regionu, a gledaoci iz dana u dan s nestrpljenjem očekuju novu epizodu.

Uzvudljiva ljubavna priča nikoga nije ostavila ravnodušnim, a turski zavodnik Burak Ozčivit, koji u seriji tumači Kemala, još više je zaludeo ženski pol.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, da je njena popularnost nadmašila granice Balkana, ali i Evrope, pokazuje i to što je serija "Beskrajna ljubav" dobila nagradu žirija za najbolju dramu na dodeli internacionalnih nagrada za serije u Seulu, u Koreji.

Osim nominacije za najbolju seriju, i glavna glumica, Neslihan Atagul, koja tumači lik Nihan, bila je nominovana za najbolju glumicu, ali nije mogla da prisustvuje dodeli nagrada, zbog poslovnih obaveza.

Foto: Printscreen Youtube

Ipak, Burak i rediteljka Hilal Saral prisustvovali su ceremoniji u septembru prošle godine, a upravo je popularni glumac održao govor, koji je započeo pozdravljanjem na korejskom.

- Veoma smo zahvalni na ovom priznanju. Srećni smo, jer smo odradili dobar posao i to nam se vratilo ovom prestižnom nagradom. Preuzimam ovu nagradu u ime cele ekiše serije "Beskrajna ljubav". Hvala vam mnogo. Ovom prilikom pozdravljam sve ljude u mojoj zemlji, koji se, uprkos problemima u državi, i dalje drže. Čast mi je što sam Turčin - rekao je Burak, koji je pozdravljen ogromnim aplauzom.

Foto: Printscreen Youtube

Ovo je još jedan pokazatelj koliki je uspeh "Beskrajna ljubav" postigla i van granica Evrope,, a vi ne propustite i večerašnju epizodu ove uzbudljive serije od 20 časova samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đurović

#Beskrajna ljubav

#Burak Ozčivit

'