AKTUELNO

Ovo je izazvalo ovacije u studiju.

Gordana Džehverović i Bora Santana bili su gosti u emisiji "Zadruga - narod pita", a novinar i voditelj Darko Tanasijević je sa njima diskutovao o svim dešavanjima nakon izlaska iz rijaltija "Zadruga".

Foto: Printscreen Youtube

U jednom trenutku se uključila gledateljka, koja je uputila sve pohvale gostima, a onda imala veoma zanimljivu nagradu za Boru, koja je i njega samog ostavila bez teksta. Naime, ona mu je ponudila automobil kao poklon zbog toga što je on jako vredan i požrtvovan.

Boro, neko te je danas uslikao u busu kod železničke stanice kako se voziš u 511. Baš mi je čudno što ideš sa busom. Ja sam pričala sa svojim suprugom, on ispunjava svaku moju želju. Treba da odeš u salon i izabereš auto koji želiš. Ne možemo dozvoliti da takva zvezda ide takvim autobusom - poručila je gledateljka Bori.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam se danas stvarno vozio 511... Gospođo, mene je sramota, ali hvala vam puno. Imate svirku od mene za godišnjicu braka. Ne treba ništa na poklon - odgovorio je Santana sa osmehom na licu.

Foto: Printscreen Youtube

Svi pristutni u studiju su gledateljkinu izjavu ispratili aplauzom, a Bora kao glavni akter nije skidao osmeh sa lica, ali isto tako se našao u nedoumici kako da odraguje.

Pročitajte još: Goca Džehverović se u emisiji javno IZVINILA Doris, pa OTKRILA da su se Teodora i ona POMIRILE, a onda progovorila o Ćazimu! (VIDEO)

Kakva je atmosfera vladala u studiju u ovom trenutku pogledajte u naredom video-snimku.

D. B.

#Bora Santana

#Zadruga - Narod pita

'