AKTUELNO

Iako se novopečeni par ne oglašava o naslovima, izgleda da to najviše nervira glumičinog brata, koji je reagovao na društvenim mrežama.

Ubrzo nakon razvoda Anđeline Džoli i Breda Pita, koji je potresao svetsku javnost, počele spekulacije da je glumac već pronašao novu devojku i da se reč o njegovoj kolegnici, Kejt Hadson.

Osim što se priča da su u vezi, američki tabloidi preneli su da se Bred uselio kod Kejt, a u prilog tome idu fotografije kamiona za seldbe ispred glumičine kuće.

I dok se novopečeni golupčići ne oglašavaju, ovakve naslovne strane najviše nerviraju Kejtinog brata, poznatog glumca Olivera Hadsona.

Naime, on je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio naslovnu stranu jednog američkog tabloida i izrazio svoj stav o priči da se popularni glumac uselio u njegov dom.

- Da uselio se i to je pravi pakao! Užasno je neuredan. Pije iz je*enog tetrapaka i obavlja nuždu sa otvorenim vratima. Vreme je da se iseliš - napisao je Oliver i dodao:

- Bred insistira da ga moja deca zovu ujakom i izgubio je moju najmađu ćerku tokom šetnje, nismo znali gde je dva dana. Moja mama stalno flertuje sa njim, nosi seksi spavaćice.

Međutim, izgleda da je Oliver bio sarkastičan,  i da je ovaj način rešio da se izbori sa naslovima koji su se pojavili u novinama.

Da li su Kejt i Bred novi holivudski par iz snova ili će sve ostati na nivou spekulacija, ostaje da vidimo.

Autor: M. Đurović

#Bred Pit | Brad Pitt

#Kejt Hadson | Kate Hudson

#glumac

#glumica

'