AKTUELNO

Iako ga ne pokazuje često na društvenim mrežama, pevačicina sestra voli da s vremena na vreme objavi fotografiju sa ocem.

S obzirom na to da je rano ostala bez majke, pevačica Rada Manojlović izuzetno je vezana za oca Radeta koji zauzima posebno mesto u njenom životu.

Pevačica je u oktobru prošle godine zajedno sa sestrom Marijom Manojlović, upriličila svom ocu proslavu 65. rođendana, o čemu je obavestila i svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Nedavno je Rada u emisiji "Ekskluziv", koja se emituje na Televiziji Pink, otkrila da je od dečka Harisa Berkovića dobila nova kola, te da je stara dala ocu, čime je još jednom pokazala koliko joj je stalo do njega.

Kad god nema nastupe, Manojlovićeva voli da provodi svaki slobodan trenutak sa ocem i sestrom u rodnom Četerežu.

Rade je od samog početka njene karijere bio uz nju i podržavao je bezuslovno, a iako se mnogo pisalo o njegovom odnosu sa potencijalnim zetom Harisom, rekao je kako u ljubavni život svoje ćerke ne želi da se meša.

Pevačica ne objavljuje često fotografije sa ocem, ali to i te kako radi njena sestra, zbog čega imamo priliku da vidimo kako Rade izgleda danas.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Autor: M. Đurović

#Radmila Rada Manojlović

#pevačica

'