AKTUELNO

Nakon njenog komentara, Milan Kalinić joj je rekao da mora da zaćuti.

Jovana Vukčević većeras u emisiji ''Pinkove zvezde'' predstavila se pesmom Aleksandre Radović ''Još danas''. Takmičarka dolazi iz Podgorice i ima 22 godine. Šaban se našalio sa Jovanom, pa je u nekom trenutku spustio stolicu. Međutim, ona je na kraju imala svih pet stolica gore.

Foto: YouTube screenshot

- Mi jesmo raspoloženi, ali njihovo kvalitetno pevanje nas još više diže. Ti si, devojko, pop zvezda - iskrena je bila Dragana.

- Šaban je pomenuo vampire i odmah ide pesma Aleksandre Radović. Nemoj Šabane, molim te. Htela sam da kažem da je takmičarka dobro otpevala ovu pesmu. Ja sam pevala sa tobom jer ja nemam animozitet prema dobrim pevačima. Volela bih da ova emisija bude bez baraža i molim za dobru energiju - kazala je Maja, a potom otkrila da ne čuje Milana.

- Da bi čula moje doskočice, ti u nekom trenutku moraš da zaćutiš - poručio je voditelj Maji.

Foto: YouTube screenshot

- Ja se slažem sa Draganom, a zanima me da li se Dragana slaže da je takmičarka riba do bola - zanimalo je Zoricu, a Mirkovićka se složila sa svojom koleginicom.

- Ne znam šta da kažem. Sve je već rečeno. Jako si lepo otpevala i jako lepo izgledaš i lepo si se obukla. Seksi, ali kulturno. Šaban i ja dozivamo jedan drugog kada vidimo da peva neka dobra riba - objasnila je Dara.

Šaban je imao samo reči hvale, a Maja je predložila takmičarki da ide na časove pevanja kod kralja narodne muzike. Šaulić je rekao da nema potrebe za tim jer Jovana ne peva narodnu muziku.

Nakon ove takmičarke, žiriju se predstavila Sanja Savić koja ima samo 14 godina i dolazi iz Uba, a koja je otpevala pesmu Svetlane Cece Ražnatović ''Zabranjeni grad''.  Mlada takmičarka je dobila svih pet.

- Odlična je bila. Savršena je bila. Na početku si imala dva falša, ali to je bila samo trema - rekla je Maja kroz smeh i otkrila da voli ovu Cecinu pesmu.

Foto: YouTube screenshot

- Stvarno jesmo dobro raspoloženi, ali ti nema veze sa svim ovim peticama. Meni je baš lepo. Ovo je moj fazon i ja ne bih da ovo menjamo. Mi smo probrali u prvom krugu i ovo sada ne treba da bude čudno. Pokazalo se da smo uradili dobar posao - dodala je Dragana.

- Njeno ludilo je prešlo na mene i ja se u potpunosti slažem sa njom - rekla je Zorica i pokazujući na Draganu.

- Ja sam ljubomorna - kazala je Nikolićeva.

Foto: YouTube screenshot

- Lepo si otpevala. Ovo je moja omiljena pesma od Cece. Samo se malo opusti i pevaj, đuskaj - savetovala je Dara mladu takmičarku.

- Devojko, pevaš fino. Skinula si Cecu u mnogo čemu. Intonativno je bilo čisto, lepo, zdravo i pametno - objasnio je Šaban.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'