AKTUELNO

Iznenađenje na Pinkovoj sceni najavio je Milan Kalinić.

Pevačica i članica žirija ''Pinkovih zvezda'', Zorica Brunclik danas je napunila 62 godine, a među prvim u večerašnjoj emisiji drugog finala čestitao joj je Šaban Šaulić.

Foto: TvPink Printscreen

- Moram da preduhitrim sve i da ovom prilikom čestitam svojoj kumi rođendan, pedeseti - našalio se kralj narodne muzike na samom početku.

Milan Kalinić je ostavio Zoricu Brunclik za kraj, pa je tako najavio poslednju. Ipak, u ovoj emisiji pored pevačice nije sedeo njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, već Dragana Mirković.

Foto: TvPink Printscreen

- Imam jedno veliko iznenađenje za sve vas u studiju i kraj malih ekrana - rekao je Milan Kalinić, a na binu su izašli kandidati sa poklonima i cvećem.

Među finalistima bili su i takmičari koji nisu stigli do finala mešu kojima su Žarko Stanojevć i Petar Barović.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica se rasplakala, a potom napustila svoju crvenu stolicu i sišla kako bi izljubila sve kandidate koji su došli da joj požele sve najlepše.

Pročitajte još:

POČINJE BORBA U DRUGOM FINALU: Spektakl u Pinkovim zvezdama!

Brunclikova je tom prilikom izljubila i Milana Kalenića.

Foto: TvPink Printscreen

- Moji kumovi Šaulići su danas poslalai korpu cveća, a večeras je stigao i poklon. Dara je isto donela poklon, a nije znala da mi je rođendan. Posebno su me obradovali kandidati, pogotovo oni koji su više u takmičenju. To znači da me zaista poštuju - rekla je Zorica kroz suze.

Zorica je dobila i krunu od prirodnog cveća koju je odmah stavila na glavu.

- Stoji mi kao piletu sise, ali nema veze - našalila se ona.

Autor: B. Radonić

#Zorica Brunclik

'