AKTUELNO

Njemu se ovakav način raspodele nije dopao.

Zerina Hećo je sinoć napustila rijaliti "Zadrugu 2" posle više od šest meseci boravka u Beloj kući i za novog vođu imenovala bivšeg dečka Vladimira Todorovića.

Veliki šef je tokom današnjeg popodneva poslao novac za nedeljne troškove, a na Vladi je bilo da podeli budžet prema svom nahođenju.

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će prema zaslugama od prethodne nedelje podeliti novac po svom nahođenju. Kaženjeni ste budžetom od po 500 dinara. Petnaest zadrugara treba da dobije 1.500, 13 zadrugara - 2.500, a dvanaestoro 3.500 dinara - pisalo je između ostalog u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica, Jelena, Ljuba, Matora, Miki, Marko, Maja, Luna, David, Petrući, Karađorđe, Stanija, Miljana - pričao je Vlada davajući najveći budžet.
Dorotea, Snežana, Mina, Sava, Zlata, Rebeka, Toma - pričao je Vlada davajući srednji budžet.
Bora, Bane, Zola, Suzana, Ša, Maja - pričao je Vlada i davao najmanji bužet.

Foto: TvPink Printscreen

Ovakva raspodela je veoma zasmetala Bori Santani koji je dobio najmanji budžet, pa je odmah ustao da to raspravi sa njim.

Ispao si klošar? Zašto si meni dao najmanji budžet. Objasni što! Klošaru - bunio se Bora Santana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KONAČNO JE PONOVO ZALJUBLJENA! Andrijana Radonjić pokazala novog dečka, ovaj mladić je osvojio njeno srce posle Đeksona! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'