AKTUELNO

Niko nije mogao da veruje da je imao hrabrosti da se odluči na ovaj potez!

Glumica Višnja Petrović napustila je prethodne noći najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadrugu". Ona je iz studija poslala pismo u Belu kuću u kojem je imenovala ovonedeljnog vođu Branislava Radonića Brendona.

On je sa velikim zadovoljstvom prihvatio ovu ulogu, a onda je nastao pravi haos kad je Veliki šef poslao pismo i novac za ovonedeljni budžet koji će Brendon raspodeliti po svom nahođenju.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za ovu nedelju. Neophodno je da Veliki šef čuje ko je koliko novca dobio. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Svi su bili u šoku kada je vođa obrazložio na osnovu čega će deliti novac, a mnoge je svojim postupkom i izlaganjem iznenadio.

Foto: TvPink Printscreen

Zorice, ti si mene ispoštovala i daću ti veliki budžet. Druga osoba će biti Jelena Krunić, smatram da je moralna osoba i poštena, mesila si mi hleb i prala stvari. Treći veliki budžet ide osobi sa kojom provodim dosta vremena, ona je vrlo analitična i detaljna u nekim situacijama. Smatram ga dobrim prijateljem, to je Lepi Mića. Veliki ću dati i Karađorđu. Sebi dajem isto veliki, zaslužujem hranu... Daću veliki budžet i devojci koja me podseća na moju, a to je Dorotea - rekao je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

TI si gnjida! Ja se odričem budžeta, za te pare kupite hemiju! Mene si zaboravio, a kod mene si uvek jeo! - rekao je Miki.

Brendon je Ljubu Pantović okrakterisao kao lošu osobu, na šta je ona burno odreagovala.

Foto: TvPink Printscreen

Prodavaćeš se za jednu žvaku, ti si jedan gmizavac! Sujeta progovara iz tebe! Ne poštujem beksičmenjake - rekla je Ljuba.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'