AKTUELNO

Igra je bila odlučujuća u ovom slučaju.

Ovonedeljni potrčci u rijalitiju "Zadruzi 2" bili su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, a tokom sinoćnih nominacija zadrugari su izglasali da se za opstanak u Beloj kući bori Zola. Osim ukućana, i publika je dala svoje mišljenje, a ona je najmanju podršku pružila Olji Bajrami.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim njih dvoje, Zerina Hećo i Bane Čolak su ranije dirketno nominovani, te će se njiih četvoro boriti za opstanak u Beloj kući. Po dolasku voditelja Ognjena Amidžića, oni su odigrali igru u kojoj su trebali da iz probušenih slamčica piju vodu, a ko uspe da popije dve cele čaše vode, on je pobedio.

Foto: TV Pink Printscreen

Igra je bila veoma napeta, a pobedu je odneo Bane Čolak i on će imati tu privlegiju da mu glasovi budu udvostručeni.

Nakon što je voditeljka Dušica Jakovljević saopštila Ognjenu glasove, on je to i preneo zadrugarima, a evo kako je to izgledalo u procentima. Zola je imao 17%, Zerina je osvojila 54%, 16% je imao Bane Čolak, a 13% je imala Olja Bajrami. Ona je morala da napusti Belu kuću, pošto se pozdravila sa zadrugarima koji su je ispratili u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: OPŠTI HAOS U ZADRUZI: Nakon što je u kuću ušetala ONA, zadrugari počeli da skaču, vrište i PLAČU (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'