AKTUELNO

Do samog kraja bilo je neizvesno ko će igrom duplirati svoje glasove!

Ove nedelje nominovano je čak četvoro ukućana. Prvi je nominovan Bane Čolak, jer nije poštovao produkciju najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima ikada "Zadruga", nakon Baneta, nominacija je stigla i na adresu Dragice Janičić.

Zbog sukoba koji je imala sa di-džejem iz Užica, ova zadrugarka kažnjena je direktnom nominacijom. Slobodan Radanović i Marko Janjušević Janjuš bili su potrčci ove nedelje, a odlukom ukućana Janjuš je nominovan, dok su Žižu Stojanović nominovali gledaoci.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je večeras Ognjen Amidžić ušao u "Zadrugu" to je bio znak da je došlo vreme za igru koju igraju nominovani, a pobeda će nekome od stanara doneti duple glasove. Večeras su zadrugari morali da u igri pojedu što više limuna. Onaj ko bude imao više kora taj će i duplirati svoje glasove.

Najbolje se pokazala Dragica Janičić koja je pojela kilogram limuna i samim timubedljivo osvojila dupliranje glasova.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Najviše glasova osvojio je Marko Janjušević Janjuš, a za njim je i Bane Čolak. Bitka se vodila između Dragice i Žiže, a osoba koja je spakovala svoje kofere kako bi definitivno i zauvek napustila Belu kuću zahvaljujući glasovima publike bila je Žiža Stojanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ukućanka koja je imala najmanje glasova publike napustila je Belu kuću i uputila se ka studiju u kojem su je dočekala pitanja o utiscima nakon šestomesečnog boravka.

Autor: S.K.

#Bane Čolak

#Dragica Janičić

#Marko Janjušević

#Žiža Stojanović

'