separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ODJEKIVALA ZADRUGA OD NJENIH URLIKA! Luna KLELA Slobu, pa mu ZAPRETILA: Ubio me je, ZAPAMTIĆE DAN kad me je upoznao! (VIDEO)


Doživela nervni slom.


Luna Đogani i Sloba Radanović su tokom prethodne večeri ušli u raspravu zbog toga što blogerka ne može da se nosi sa tim što je pevač proslavio, godišnjicu braka sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar, a vrhunac svega toga je bio i njihov zajednički intervju. 

Autor: Printscreen Youtube

Ona se oseća povređenom i iskorišćenom zbog toga što se Sloba i dalje ne izjašnjava po pitanju toga kojoj od njih dva zaista želi da se vrati, već, kako smatra, zbog osećaja krivice sedi na dve stolice. Nakon duge svađe, blogerka je doživela nervni slom, pa jaukala iz sveg glasa. 

Pustite me odavde. Luda sam, uništio me je. Ološ, treba da ga bude sram! Pred Bogom da mu bude žao što me je uništio. Sve sam htela da mu pružim, dala sam mu se 100 posto. Zapamtiće dan kada me je upoznao. Ne mogu da budem više dostojanstvena, boli me. Uništio me je. Ubio me je. Zašto je mene izabrao od toliko devojaka? - vikala je Đoganijeva jecajući. 

Autor: Printscreen Youtube

Nekolicina ukućana se okupila oko nje kako bi je smirila i pružila podršku, međutim, ni to im nije pošlo za rukom. Ona je jecala iz sveg glasa i svakog trenutka prekorevala pevača kojeg krivi za svoje loš stanje. 

Njeni jecaji su odjekivali Belom kućom, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku. 

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti