AKTUELNO

Doživela je potpuni slom.

Nakon što je danas Kristina Kockar saznala da je njen otac Miloš Kockar preminuo, njen suprug Slobodan Radanović se ne odvaja zbog nje. Zbog ove situacije Slobina devojka sa kojom je prevario Kiju, Luna Đogani, doživela je potpuno emotivno rastrojstvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Đoganijeva je nakon svega otišla sa Sanjom Stanković iza automobila i jecala iz sveg glasa.

Ja bih sa njim pričala o svemu. Hoću kući, dosta mi je svega. Kako možeš da glumiš tako nešto? Reci mi, kako može to da se glumi - pitala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Stankovićeva je na sve načine pokušavala da uteši modnu blogerku, ali njen bol nije prolazio.

Veruj mi da moraš. Generalno slažem kockice u glavi i mislim da mnogi ljudi imaju fejk pričice, on je jedini za kog ja nisam sigurna. Ja nikad u životu ne bih mogla da glumim to. Desilo se to što se desilo, normalno je da joj bude podrška - pokušala je Sanja da je uteši.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: NEMOJ DA TE LAŽE I MAŽE, DA TI PRIČA GLUPOSTI! Duško OČITAO BUKVICU Andrijani, ona nije mogla da dođe sebi! (VIDEO)

Naravno, to treba, ali zašto beži od mene, šta sam ja uradila? On zna da ću ovakva biti, šta sam ja uradila, šta sam skrivila? Je l' ti misliš da će on da se pomiri sa njom, iz sažaljenja, iz griže savesti? Rekao je da se oseća krivim za sve - jecala je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je Sanja rekla da nije sigurna da li će se Sloba pomiriti sa Kijom, blogerka je počela još više da rida.

Ja bih mu pružila savršen život. Ne mogu da izdržim ovo, hoću da izađem odavde. On je moje srce, moja duša, deo mene, ne prihvatam ništa drugo - rekla je Luna.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sanja Stanković

#Slobodan Radanović

'