AKTUELNO

Kao nikada do sada posvađale se zbog pevača!

Nakon što su se u toku pitanja gledalaca posvađale Miljana Kulić i Kristina Kockar, došlo je i do velike svađe u toku koje su glavni akteri bili pored ove dve zadrugarke i Luna Đogani i Slobodan Radanović.

Foto: RTV Pink

Slobina još uvek zakonita žena Kristina Kocar i pevačeva nova izabranica u nekoliko navrata žestoko su se posvađale, a u raspravu svojih dama umešao se i sam Radanović, koji je bio na strani svoje devojke, nakon što je njegova supruga pričala da Miljana voli da leži između Lune i Slobe.

Foto: RTV Pink

Jedna stvar je kada se posvađaš pa posle toga pružiš ruku, a druga stvar je lizati se! Ona (Miljana) leže njima u krevet. Ja Lunu ne znam, ali znam Slobodana! Jedna stvar je oprostiti, druga je ponašati se ovako. Ja imam svoje mišljenje o njoj (Luni) - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Ti si opsednuta! Glumiš kao neku žrtvu! Priznaj da si zaljubljena u njega! Skini masku! Znamo da ga voliš! Ti si folirant, ali neće ti to uspeti! Ja sam tebi rekla sto puta šta mislim! Da li sam ja rekla svoje mišljenje o Kiji? Jesam! Ti non-stop pričaš o Luni i Slobi, puna mi je više ona stvar tebe i tvog komentarisanja - izavila je Luna.

Foto: RTV Pink

Ja ga volim! Ja ga volim i to priznajem! Ja znam da imaš problem sa ljubomorom! Nemoj da se ložiš devojko! Ja imam pravo da kometarišem Slobodana - rekla je Kija.

Celu svađu možete pogledati u video-klipovima koji se nalaze u nastavku teksta, kao i šta je na sve rekao Slobodan Radanović.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'