AKTUELNO

Nikada se pre Lunine veze sa Markom nisu posvađale.

Luna Đogani komentarisala je večeras za vreme emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" svađu koju je imala nedavno sa Majom Marinković zbog intimnih odnosa. Luna je rekla kako se osetila prozvano nakon što je Maja komentarisala vrele akcije po kupatilima koje imaju ljubavni parovi.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi ukućani smatrali su da je Maja to rekla, jer joj je krivo što su Luna i Marko u vezi. Podsetimo, Maja i Marko imali su akcije u krevetu, pre nego što je Miljković uplovio u vezu sa Đoganijevom.

Foto: TV Pink Printscreen

Skidale smo šminku Sanja i ja, Maja je sedela tu za stolom i govorila je kako je ružno da devojke po kupatilima imaju s*ks i ja sam se pronašla. Sanja, Ana i ja smo jedine devojke koje smo imale odnose sa svojim partnerima u kupatilima. Ona mi je posle toga rekla da ne misli na nas. Ja sam se pronašla, malo smo se peckale, nakon toga sam videla da je otišla kod Sanje i Jovane da im se izvinjava i da nije mislila na njih dve, znači mislila je na mene i Anu - pričala je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle toga mi je bilo žao što sam skočila na Maju. Spomenula je i Slobu. Ja nju nisam uvredila dok nije počela da spominje Slobu, da volim Marka, da mene otac nešto... Glupa sam što sam skočila na nju. Ja ne vidim drugi razlog, nego da me ona ne voli zbog Marka. Ona i ja nikada nismo imale svađu pre toga - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Kulturnije je u sobi, nego po kupatilima. Ja imam neko svoje viđenje. Ja sigurno ne bih imala s*ks u tuš kabini. Sanjinu i Matorinu vezu podržavam, ali kada sam govorila o tome nisam mislila na njih. Meni je to katastrofa! - rekla je Maja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'