separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

UHVAĆENI NA DELU! Dragana stavila TAJNO PISMO U DŽEP Nenadu Aleksiću Ša, on slagao da ga je dobio od Mine, a evo šta su oboje rekli u svoju odbranu! (VIDEO)


Mina Vrbaški ih je prikrivala.


Stanari Bele kuće večeras odgovaraju na pitanja predstavnika sedme sile. Jedno od pitanja je stiglo za Draganu Mitar, a odnosilo se na njen odnos sa Nenadom Aleksićem Ša. Naime, iako je mnogima promaklo da je bivša modelsica ostavila pisamce reperu u džep, ove noći je sve obelodanjeno, a Dragana je priznala šta je pisalo na ceduljici. 

Iako je Ša istakao da mu je pismo u džep stavila Mina Vrbaški, kako bi izbegao komentarisanje zadrugara, večeras je morao da prizna istinu. Urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević je imao pitanje za glavne aktere ove teme. 

Autor: TV Pink Printscreen

Znamo da si ti ispisala poruku koju si stavila Nenadu Aleksiću Ša u džep, iako je on slagao da mu je tu poruku napisala Mina Vrbaški - rekao je urednik portala Pink.rs. 
To nije bilo nikakvo zaljubljivanje, već neko zapažanje. Ja nisam zaljubljena, ja volim svog supruga, jedva čekam da izađem odavde. Ne mogu da učestvujem u ovim raspravama. Ja se ne zaljubljujem niti brzo niti lako. niti komuniciramo. Ja sam imala neko zapažanje, pa sam to htela da pitam. Na tome je završeno i kraj priče. Mislila sam da će to proći neopaženo. Ja nisam ništa ružno napisala, ništa što bi moglo da ugrozi moj i njegov brak - odgovorila je Dragana sa knedlom u grlu.

Autor: TvPink Printscreen

Poruka nije ljubavnog karaktera, već samo neko njeno zapažanje. Ja nisam ni odgovorio na to. Sa njom ne komuniciram da nas ne bi spajali. Niti ima emocija, niti pričamo u šiframa. Izbegavamo se - prokomentarisao je Ša. 
Ja kao prijatelj njegov, on nije želeo da se proteže ta tema. Znam za tu poruku. Stala sam na njegovu stranu - odgovorila je Mina. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti