AKTUELNO

Iako mu je veliki priajtelj, ipak je otkrila sve!

Mina Vrbaški je sledeća zadrugarka koja je došla u ,,Šiša bar" kako bi porazgovarala sa Ognjenom Amidžićem. Budući da je i ona slavila rođendan u "Zadruzi", na početku se osvrnula lepih trenutaka koji su joj izmamili osmeh.

Foto: TvPink Printscreen

Svi prijatelji koji su mi poslali čestitke, svi su mi napisali da su ponosni na mene i ja sam ponosna na sebe, jer sam se popela samo jedan stepenik više - započela je Mina.

Budući da je i Mina bila potrčko ove nedelje, dotakla se toga da je svim cimerima rekla da nju nominuju, kako bi njenom kolegi iz izolacije pružila šansu da se pokaže u rijalitiju.

Mislim da sam bitnija od nekih ljudi, tako da sam ja rekla da mene nominuju, da bi Milanu dali šansu, ali neki su poslušali, neki nisu. Iskreno, Miljani bih volela da izađe napolje, 99% ljudi to u kući želi. Ona je od prvog dana pravila scene, ali i mi smo krivi jer smo dozvoljavali da radi takve stvari - odlučna je bila Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Potom se Mina osvrnula i na pismo koje je Dragana Mitar ostavila njenom prijatelju, Nenadu Aleksiću Ša u džep, te je i otkrila šta je pisalo u toj poruci.

Nismo hteli da širimo, jer nismo znali ko je. Pitali smo Jelenu, rekla je da nije, pa je Krunićka nakon sukoba sa Nenadom iznela to u ,,Igri istine". On apsolutno nema ništa sa Draganom i znam koliko mu smeta kad ga spajaju sa njom. Ja razumem Matoru što je povređena, jer je ona srčano sve prihvatila. On je lepo izneo za stolom da nije znao da mu je ona napisala. Ja sam videla, pisalo je: ,,Je l' imaš još nešto da mi kažeš?". Krivo mi je jer sam ispala da sam lažov, ali nema veze - otkrila je Mina.

PROČITAJTE JOŠ: SVI SU OČEKIVALI SINIŠU U STUDIJU! Gledaoci ostali U ŠOKU kada su UGLEDALI BIVŠU ZADRUGARKU u svojstvu Miljanine podršk! Evo zbog čega joj otac nije došao u studio (VIDEO)

Pogledajte detaljnije kako je izgeldalo u nastavku:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'