AKTUELNO

Sve informacije na jednom mestu.

U poslednjoj epizodi druge sezone emisije "Premijera - Vikend specijal" očekuju vas spektakularne teme. Ovo izdanje će se emitovati u standardnom terminu sa početkom u 14 časova, a voditelj Ognjen Nestorović će se pobrinuti da nedeljno popodne bude veoma uzbudljivo.

S obzirom na to da je rijaliti "Zadruga" zavredeo pažnju milionskog auditorijuma, znatiželja fanova ovog zabavnog programa ne prestaje. Andrija Lazović, bivši dečko Kristine Kockar, svojim objavama na društvenim mrežama tokom njenog boravka u Šimanovcima stekao je ogromnu popularnost. Njega je ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" zatekla u Budvi, a ono što on ima da kaže sigurno će vas zanimati.

Foto: Printscreen Youtube

Posle duže pauze Saša Kovačević se vraća na scenu i radi punom parom, pa ga je Premijerna ekipa ispratila u Crnoj Gori. Ćerka poznatog rokera Milića Vukašinovića se predozirala i time okončala svoj život, a o ovoj porodičnoj tragediji srpskog rokera takođe će biti reči u završnom izdanju ove emisije.

Foto: Printscreen Youtube

Ognjenova gošća u studiju biće drugoplasirana učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", Luna Đogani, koja će pričati o tome kakav život vodi posle završetka ovog zabavnog programa.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: KOJA JE ONA? Kija poslala SNAŽNU PORUKU na Instagramu, DA LI JE OVO UPUĆENO SLOBI? (FOTO)

Zato ne propustite da u nedelju, 29. jula, budite uz Televiziju Pink od 14 časova i provedete uzbudljivo nedeljno popodne.

D. B.

#Andrija Lazović

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

'