AKTUELNO

Glumica je otkrila koliko voli šou program ''Ja imam talenat'' i edukaciju koju on nosi u sebi.

Snimanje  šou programa "Ja imam talenat" na Televiziji Pink počelo je juče, a stručni žiri emisije ne krije sreću povodom početka emitovanja, koje je već na samom startu izazvalo ogromnu pažnju svih medija, kako u Srbiji tako i u regionu.

Foto: Foto: Pink.rs

Danica Maksimović u žiriju emisije ''Ja imam talenat'' nalazi se još od početka emitovanje, odnosno prve sezone koja je počela 2009. godine. O ljubavi prema ovom šou programu dovoljno govori veme koje je u istom provela, za Premijeru ona je otkrila i nešto o čemu do sada nije govorila:

- Ja volim ovaj vid edukacije gledališta. Ovaj vid promovisanja talenata. Ili se obraduješ do zvezda ili se razočaraš. Kad već dođeš do četvrtog, petog kruga, nijanse odlučuju.

Svi su bili iznenađeni kada su saznali ko će biti u žiriju najgledanijeg talent šou programa, ali Danica tvrdi da joj se to i te kako dopada.

- Radujem se što je druga ekipa žirija sa mnom. To se čini nespojivo, ali videćemo. Ja verujem da ćemo se dobro zabaviti. Biće tu i sukoba mišljenja, ali zašto da ne - kazala je Danica.

Foto: Ja imam talenat,, ziri foto_e-stock__Milos_Rafailovic

Danica tvrdi da skriveni talenat nema jer svi znaju da zna i da pleše i da peva i da glumi.

Premijernu priču sa Danicom Maksimović i kadrove sa snimanja emisije ''Ja imam talenat'' pogledajte u repriznom terminu emisije ''Premijera'', u 15 časova i u ponoć, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: B. Radonić

'